Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1jula22

Nie mam orgazmu pochwowego

Polecane posty

Gość 1jula22

Witajcie, od ok 2.5 roku jestem z facetem, niestety nie miałam z nim nigdy orgazmu pochwowego. Przyznam, że już się męczę, facet chce długo i często a ja wiem że to do niczego nie prowadzi, mimo iż przetestowaliśmy już prawie wszystkie pozycje. Podczas seksu nie czuję nic, traktuję go jak ćwiczenie fizyczne..,Co radzicie w takiej sytuacji? Kontynuować "nauki" mimo wzrastającej frustracji?

Gość 1jula22
up

Gość Sofokles
1jula22: może powiedz mu, żeby Ci porządnie wylizał kluchę? sorry, Ty naprawdę chyba potrzebujesz jęzora w korycie! co o tym sądzisz? ;)

Gość puycheric
nie masz bo takie cos nie istnieje za orgazm odpowiedzialna jest lechtaczka

Gość gość
Brawo dla poprzednika za wiedze :O Nie znasz sie to sie nie wypowiadaj :O A niby co lrzezywaja kobiety ktore sa obrzezane? One maja wycieta wystajaca czesc lechtaczki...jej korzen zakonczony nest punktem g...ktory znajduje sie w pochwie...i dzieki niemu moga osiagac szczytowanie

Gość puycheric
tylko ze punkt G to takie yeti podobno jest ale nikt go nie widzial:)

Gość gość
Bo jego nie widac ;) To nie jakis guzik jak lechtaczka....a niewielka powierzchnia ;)

Gość 1jula22
Próbowałam palcami - gdy się masturbuję dochodzę za każdym razem. Orgazm łechtaczkowy mam.

A więc pokaż mu ruchy Twoich palców i niech stara się je naśladować...

Gość 1jula22
próbowaliśmy już wszystko, nic z tego

Gość 1jula22
Chociaż muszę jeszcze zaznaczyć że mój facet nie przepada za grą wstępną

Gość gość
1jula22 - a ja chyba nie mam żadnego :( chociaż ostatnio...czułam coś dziwnego - nie wiem czy takie drgania ;) to już czy dopiero wstęp

Jeżeli masz faceta, któremu nie zależy na Twojej przyjemności to z pewnością tego orgazmu nigdy nie osiągniesz... Seks powinien yć wspólną pracą nad wzajemną przyjemnością

Gość 1jula22
jeżeli się zastanawiasz czy to było to, to znaczy że to jeszcze nie był orgazm ;) Doskonale czuje się, kiedy ten orgazm ma swój koniec.Ale drgania to dobry początek. Ja się natomiast zastanawiam nad tym ile kobiet odczuwa orgazm pochwowy, który podobno wymaga praktyki, jest trudniejszy do osiągnięcia. Ja teraz mam wątpliwości czy w ogóle istnieje...

Gość 1jula22
Brahmin, jemu zależy, ale odnoszę wrażenie że dlatego by podniosło to jego ego. Chce mojego orgazmu, ale osiągniętego najprostszą drogą.

No to uświadom go, że tak się nie da... Prostą drogę wejdzie najwyżej na osiedlową górkę, a wspinaczka na Mount Everest wymaga o wiele więcej poświęcenia, ale za to ile satysfakcji daje

Gość 1jula22
Uświadamiałam. Ale zawsze jest tak samo, pomiętosi trochę, po czym użyje środka nawilżającego i zaczyna. Nie wiem, może orgazm pochwowy potrzebuje więcej uczucia, może więcej pożądania.

Gość gość
ja z kolei mam tylko taki

Gość dojrzała kobieta_
1jula22 nic teraz nie zrobisz, wszystko przyjdzie z wiekiem. Ja też tak miałam i szczerze powiedziawszy odczuwałam prawie orgazm przy namietnym pocaunku a przy seksie nic. Po urodzeniu dwójki dzieci odkryłam, że palcami mogę sobie zrobić dobrze a z mężem nadal nic nie osiągałam, nawet miałam orgazm sutkowy gdy dziecko pierś ssało a z mężem ...nic tylko ćwiczenie fizyczne :D zero orgazmu chociaż mąż sprzęt ma niczego sobie i szybkowytryskowy nie był. On palami też doprowadzał mnie do orgazmu ale języczkiem i penem nie. Mi przyszło uroki orgazmu pochwowego doznać dopiero po 40, wcześniej to j/w.ale zawsze przy byle podnieceniu miałam i mam bardzo mokro w c*pce. ;) Teraz mam już wszystkie orgazmy świata :P

Gość gość
Najgorzej jak sobie kobieta wbije do głowy, że powinna mieć orgazm pochwowy - zamiast się cieszyć, że ma orgazm, to wymysla i psioczy bo nie ma pochwowego :O i w ten sposób zamiast mieć w chu** orgazmów łechtaczkowych przeżyje życie biadoląc, ze nie ma pochwowego. Twoim problemem nie jest brak orgazmu (bo orgazm masz!) tylko facet do d**y, który nie umie cię zaspokoić inaczej niż wpychając kutasa :O

Gość 1jula22
mam sporo orgazmów łechtaczkowych ponieważ sama je sobie zapewniam. "Biadolę" tylko, że seks z partnerem nie przynosi mi żadnych przyjemności. On chciałby, bym była wilgotna na sam jego widok bez ubrania. Ale tak nie jest.

Gość zeberka2
.

Pochwowy nie jest taki ważny. Przy seksie analnym dopiero są niesamowite, wielokrotne odloty. Polecam :)

Deka, mówisz tak, bo jako kobieta możesz poznać seks analny wyłącznie z jednej strony;)

Gość dobra dusza ona
Musisz zmienic nastawienie do seksu, teraz myslisz ze seks to tylko udreka dlatego tak zle do tego podchodzisz. dla nas kobiet orgazm pochwowy to znaczy relaks psychiczny nie tylko fizyczny. musimy temu komus naprawde ufac i musisz mu sie oddac cialem po angielsku takze ''let him in'' , musisz sie otworzyc. proponuje wizyte u seksuologa, tez mam podoby problem i wiem ze to wina mojej psychiki bo tez nie mam orgazmu pochwowego.

Gość dobra dusza ona
zapomniec jak wygladasz zapomniec o rozstepach(jesli je masz) o faldkach (jesli je masz) poprostu sie zrelaksowac i akceptowac taka jaka jestes.

Gość gość
mam 33 lata i w zyciu niemilam i nawet nie walcze bo po co?