Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1jula22

Nie mam orgazmu pochwowego

Polecane posty

Gość 1jula22
Staram się relaksować, nawet zamykam oczy i wyobrażam sobie jakiegoś wspaniałego aktora o ciele adonisa - wciąż nic z tego.

Gość gość
Też kiedyś myślałam, że nie ma podziału na łechtaczkowy i pochwowy. Do chwili kiedy robiłam sobie dobrze wibratorem (bez wibracji) i doznałam szoku, że jednak można. Niestety z facetem nigdy mi się to nie udało. Wiem jak robić to wibratorem. Jednak porównując lepszy jest łechtaczkowy, a najlepiej jak dwa na raz.

Gość gonitwa myśli...
I po co robić te podziały ?? Orgazm pochwowy, łechtaczkowy, sutkowy i jaki tam jeszcze....orgazm to orgazm i tyle. Każdy jest dobry, nie ma że lepszy czy gorszy. U ciebie nie jest głównym problemem brak orgazmów bo takowe masz. Problemem jest ogólnie seks, który jak widać w ogóle cię nie zadowala w wykonaniu twojego partnera. I jeżeli teraz już na samym początku brakuje tej iskry, chemii, namiętności itd itp to niestety nie ma się co łudzić że z czasem nastąpi cudowne uzdrowienie i poczujecie do siebie niesamowite pożądanie. Nie ma bata albo to jest albo nie. Czasem tak bywa a może nawet częściej niż czasem, że ludzie dobierają się w sposób całkowicie niedopasowany do siebie pod względem seksualnym. Jakie masz opcje ? Albo rozmowa z partnerem i praca nad związkiem w sferze seksualnej, albo się rozstać bo po co marnować swoje życie na coś takiego, albo tkwisz dalej w tym układzie i nie robisz z tym nic.

Gość Autorko :P
Można nad tym pracować jak się chce ja mam gorsze problemy bo z potencją i kobieta mi pomaga żeby dojść do siebie, nie będę tu pisał jak wiele jej zawdzięczam nie odwróciła się plecami nie powiedziała że to koniec tylko mi pomaga, może go nie kochasz nie wiem. Tylko że ona ma ze mną orgazm, nie udaje wiem to po niej, ale z sexu też jest średnio zadowolona bo musi się więcej starać żeby mnie podniecić.