Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciąża?!?

Polecane posty

Gość gość

11 czerwca zaczęłam plamić na czerwono (używałam tylko wkładek)a trwało do 30 czerwca. 12. 06 usg nie wykazało skąd to plamienie- endometrium 8mm, Trzon macicy gładki, jednorodny. Zalecenia od 12 czerwca przez 10 dni D*phaston. 26- 27 czerwiec mocniejsze plamienie- bo nie mogę tego nazwać okresem. Czy pomimo że tylko plamiłam po tym D*phastonie ciąża jest możliwa? Dr powiedział, że po tym powinnam dostać normalnej miesiączki- której nie dostałam

d*phaston to tez tabletki na podtrzymanie ciazy, nie wiem co u Ciebie w konkretnym przypadku, ja kiedys mialam bardzo czesto wywolywany okres d*phastonem a jak zaszlam w ciaze to dostalam go na podtrzymanie a test robilas?

d*phaston ja dostalam na podtrzymanie ciazy, ale wczesniej tez mialam wywolywana miesiaczke d*phastonem, ma duze zastosowanie, a robilas test ciazowy? proponuje zrobic bete hcg

Gość gość
W poniedziałek idę do ginekologa, testu nie robiłam. Zdziwiło mnie to,że po D*phastonie nie dostałam miesiączki, tylko 2 dni mocniej plamiłam

Gość dlaczego akurat ciąża?
Plamienie i to tak długo nie jest objawem ciąży. owszem zdarza się w ciąży, ale jako patologia, a nie normalny obajw!

Gość gość
ale po d*phastonie krwawienie nie musi być silne, brałam go przez bardzo długi okrez czasu i moje miesiączki ( które wcześniej były bardzo krótkie ) zamieniły się w 2-3 dniowe plamienia, choć czasami w pierwszym dniu było faktycznie intensywnie, jednak ja też proponuję Ci zrobienie testu

Gość gość
Dlaczego ciąża? Bo po luteinie zawsze dostawałam normalnej miesiączki, a po d*phastonie miałam mocniejsze plamienie a nie okres