Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

;((

Polecane posty

Gość gość

prosze o rade coc mam zrobic :( mamy 3,5 letnia corke. moj maz sie zrobil teraz bardzo nerwowy (praca?)zaczal krecic. wczoraj np po piwie powiedzial ze musi zawiesc zone z dzieckiem szefa. po czym po awanturze mowie do niego zeby pokazal telefon kto do niego dzwonil. a on do mne ty dobie mozesz. to powedzialam do niego ze bede szla za nim zeby sprawdzic czy rzeczywiscie jedzie ta zone zawiesc. tak samo odpowoiedzial 'ty akurat to sobie mozesz' ma takie odzywki a jak mowie cos do niego ' to mowi a tu znowu o tym samym' ale mnie nie slyszy!!! bo robi w ogole cos innego. a wczoraj byla awantura. i byl cios zab za zab glowe za glowe. ja go uderzyla on tez. zaczal mowic ze powinnam sie leczyc ze jestem nienormalna ze juz wiedzial po slubie ze powinnam sie leczyc. mieszkamy w domu u tesciowej (bez tesciowej) to raczej nie moge powiedziec wyp***** (?) ona mi powiedziala ze trzeba to wszstkiego dochodzic kompromisem. ale z nim ? hahaaahaahaaah ja przeszlam udar mozgu 6 lat temu . a on mnie tak traktuje. tylko jedno mnie dziwi jak wczoraj sie bilismy to powiedzialam do niego ze wychodze do rodzicow to pozamykaj wszystkie drzwi jak chcialam dzwonic zabral mi telefon dlaczego?

Gość gość
jedyne co moge zrobic to wygonilam go z pokoju na noc- ale on tez sie nie chce ze mna kochac to tam mu lata chcialabym zrobic cos jego zaboli pomozcie ;(

Gość gość
obydwoje macie coś z głową patologia

Gość gość
niech zgadnę dresiarz poślubił blacharę dziecko już jest czy w drodze?

Gość GOŚC- prawdziwy
dziekuje ty umiesz czytac ? ze mamy 3,5 letnia corke ? i sobie wypraszam takiego anazywania jak blachara!!!

Gość GOŚC- prawdziwy
pomozcie

Gość gość
No ale jakiej Ty pomocy tutaj oczekujesz? Nie ma w waszym małżeństwie ani szacunku ani zaufania, pewnie miłość też gdzieś się ulotniła po drodze. Możesz spróbować usiąść z mężem i na spokojnie bez wyzwisk, porozmawiać szczerze o tym co Tobie się w jego postępowaniu nie podoba i jakie widzisz rozwiązanie. A może zaproponuj terapię małżeńską, bo potrzebujecie kogoś kto rozsądnie rozstrzygnie wasze problemy i wskaże wam drogę do ich rozwiązania.

Gość GOŚC- prawdziwy
to on powie do mnie ze sama ppowinnam sie isc leczyc- albo ze to ja potrzebuje pomocy. z nim porozmawiac ?"ty znowu o tym samym" czy siedzic z nim ? czy sie wyprowadzic od niego jak on bedzie w pracy?

Gość gość
A ile jesteście po ślubie i z jakiego powodu się pobraliście, byłaś w ciąży?

Gość GOŚC- prawdziwy
tak bylam w ciazy. ale on byl idealny przed slubem .

Gość gość
pewnie nie wiesz z kim byłas w ciąży i kto jest ojcem,a teraz masz za swoje

Gość GOŚC- prawdziwy
jak to nie wiem przeciez oon jest ojcem. zaszlam w ciaze a pozniej sie porabralismy

Gość gość
No facet cię zdradza i co chcesz usłyszeć więcej? Dzisiejsze pokolenie powinno zostać w 70% wykastrowane bo to co się dzieje to już patologia. Pobierają się, dziecko, bez planów bez kasy, a potem po 3 latach zdrady, bo nudno, bo mąż długo pracuje, bo żona nie atrakcyjna. Powinno się dzisiejszej młodzieży wprowadzić licencje na dzieci.

Gość GOŚC- prawdziwy
ja mu tez wczoraj to zarzucalam ze mnie zdradza. ale on uparcie dazyl do teg ze nie. to co powinnam robic ? pakowac sie? czy siedziec narazie z nim nie odzywajac sie i nie spiac z nim. czy normalnie odzywac sie do niego ? co mam robic?

Gość GOŚC- prawdziwy
to co mam zrobic ? nie spac z nim (bo tak jjuz jest) i nie odzwac sie do niego ? czy odzywac sie normalnie ? co mam robic

Gość gość
Twoje małżeństwo znalazło się na zakręcie i jeśli teraz, od dziś nie zaczniecie go naprawiać za jakiś czas, krótki czas, rozleci się i nie będzie co ratować.

Gość gość
Już Ci pisałam, kilka cm wyżej. Rozmawiać, rozmawiać i jeszcze raz rozmawiać. Zapytać go, czy jeszcze mu zależy na małżeństwie, rodzinie i jak on sobie to dalej wyobraża, bez wyzwisk i krzyków.

Gość GOŚC- prawdziwy
mimo ze mnie zdradza?

Gość GOŚC- prawdziwy
jak sie dowiem ze mnie zdradza to bez dyskusji wyprowadzam sie od niego, za duzo bolu slownych