Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ROCZEK-CO KUPIC CHLOPCU

Polecane posty

Gość gość

zostalismy zaproszeni na roczek synka naszych znajomych.... zastanawiamy sie co mozemy mu kupic... zaznaczam, ze to tylko znajomi takze z niewiadomo jakim drogim prezentem nie wyskocze....dziecko zabawek ma ogrom takze to odpada. Myslalam np. o jakies ladnej ilustrowanej ksiazce z bajkami.... albo jakas ladna bluzeczka koszulowa plus spodenki alebo kupie kartke i dam poprostu 50 zł(tyle moge przeznaczyc). Przyjecie bedzie na tzw slodko: tort, owoce, kawa, bez dlugiego siedzenia itp. Co radzicie??

Gość gość
Za 50 zl nie poszalejesz. Nie kupisz za to ani porządnej zabawki,, tym bardziej ubranka a nawet książeczki z bajkami... Na roczek wypada kupic cos fajnego a na,to minimum 100 zl trzeba . Nie masz na to więc nie idź. Wydaje mi się że ten prezent to chcesz dać tak na odczepne," zaprosili to dam ale na więcej niech nie liczą"...prezenty daje się od serca a nie z przymusu...

Gość gość
Moja siostra idąc na roczek znajomych córki kupiła właśnie książkę z bajkami i jakiś drobiazg zabawkę, ja swojemu dziecku kupiłam piękną książkę dużą z bajkami wierszykami itp polskich pisarzy za 30zł więc na pewno zmieścisz się w 50zł kupując porządną książkę. Warto takie coś kupić niż kolejną zabawkę i nie słuchaj tej wariatki wyżej, nie trzeba szastać kasą żeby kupić coś fajnego.

Gość gość
no ale autorka pisząc, że za 50zł kupi fajna koszulową bluzeczkę plus spodenki widać, że nie ma pojęcia o cenach rzeczy dla dzieci, bo to by kosztowało ok 100 przynajmniej

Gość kamcia1986
zdecydowanie książki! Sama mam roczniaka i on kocha książeczki a czytanie dobrze wpływa na wyobraźnię i rozwój dziecka więc to i miły i praktyczny prezent :-) ubranka to nie prezent dla dziecka tylko dla rodziców, kasa w sumie też, bo to nie 12 latek, że sobie zbiera na jakąś wymarzoną zabawkę.

Gość gość
to raczej, niektóre z was nie mają pojęcia...właśnie twa wyprzedaż w ciuszków w smyku u mnie w mieście i jest na wszystko 50-70% oraz w cocodrillo też wyprzedaż i śliczne rzeczy można kupić. A dla tych przemądrzałych pań- oczywiście, że można kupić piękną bajkę i to niedrogo! właśnie wróciłam z empika i kupiłam piękną ilustrowaną księgę bajek za 39.90 i to na dodatek z płytą.(okładka pięknie zdobiona, ilustracje bajkowe, księga duża i prezentuje się bardzo ładnie w sam raz na prezent! Na początek książki przyklejam kartkę z 50 zł. Prezent wyniósł 100 zł -jestem zadowolona i mam nadzieje, że mały -jego rodzice też.

Gość gość
autorko fajny prezent zakupilas i super..... a te niektore wredoty to pewnie prezenty na 300 500 kupuja znajomkom hahah chyba nie w realu tylko tu na kafe! buhaha a co do cen ciuszkow to tam wyzej jakas baba napisala co sie sama nie zna.teraz wlasnie sa wyprzedaze w h&M w zarze i innych sklepach.... za 50 zl to spokojnie spodnie, koszulke w zarze a w h&M to nawet by poszalala na dwie koszulki, bluze czy cos w tym stylu

Gość gość
Moim zdaniem to głupie dawać w kopercie jeszcze 50zł, sam prezent wystarczy, nie spotkałam się jeszcze z czymś takim żeby znajomi dawali pieniądze raczej drobne prezenty i tyle.

No i dobrze. To tylko znajomi a nie rodzina więc prezent do 50 zł w zupełności wystarczy