Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawiczandra92

Martwie się że nigdy nie miałem dziewczyny

Polecane posty

Gość prawiczandra92

ani jakiś takich relacji głębszych z nimi. Chciałbym żeby się już pojawiła jakaś dziewczyna na horyzoncie bo mam złe mniemanie o sobie. Nie wiem jak to się odbędzie ale chciałbym już mieć dziewczynę.

Gość gość
S********j stąd j****y prawiczku! Nie masz co tu szukać tu każda kobieta gardzi takich ścierwem jak prawiczek!!!

Gość gość
Wez nie zwracaj uwagi na pedal-stwo,co ci grozi..prawictwo nie jest kalectwem,ani nie nalezy go traktowac jak jakas ulomnosc...Z drugiej strony,troche to przykre,ze za wszelka cene chcesz sie oddac byle doopie,aby sie go pozbyc....Moze jednak jakies uczucie i wtedy?

Gość gość
Jakiej dziewczyny? Dziewczynki lub dziewczyneczki.

Gość gość
Tak pom prawdzie,to smutne jest zycie w takim swiecie,w ktorym priorytety sa ustalane na podstawie ilosci odbytych stosunkow seksualnych...kiedys to bylo najwieksza wartoscia byc dziewica,czy prawiczkiem,a dzis tracisz cnote w ieku 18-19 lat,trzymajac to dla tego jedynego,a on juz po slubie mowi,ze bylas koorwa i tylko udawalas....Masakra.Zero jakichs wartosci w ludziach,a kto mysli jak ja-jest dziwolagiem,skazanym na porazke...

Gość gość
Po co go pocieszacie ? Przecież dla większość kobiet prawiczek to gówno nie człowiek!

Gość dyniowe powidła
też się tym martwię :(

Gość gość
Nie prawda,nie dla wiekszosci tylko dla tej mniejszosci co szuka rozjeeebanego ogona,ktora miala w doopie wiecej choojow niz wlosow na glowie.

Gość gość
21 letni prawiczek, to juz dla mnie za stary na prawictwo.

Gość gość
Moze poprostu jest tym mniej przystojnym,szczuplym i wstydl;iwym i zna sie takich,a zyja i znajduja dziewczyne.Nie kazdy jest przystojnym babiarzem od mlodych lat...Glowa do gory! :)

Gość gość
Mam inne rozwiązanie-spróbuj z facetami!!

Gość F1RACING TEAM
Prawiczandra92 A co ja mam mówić ja już mam 32 lata i też nigdy nie miałem dziewczyny

Gość do prawiczka z 92
Słowa starej prawiczej gwardii: 27.12.08 [zgłoś do usunięcia] korjonos Na każdego przychodzi chwila gdy godzi sie ze swoim losem. Najczęściej dzieje sie tak w okolicach 30-tki. Ja zacząłem wątpić gdy miałem 25, a pogodziłem sie z losem mając lat 28. Teraz mam równo 30 i wiem, że już zawsze będe sam, zaakceptowałem to i pod tym kątem układam sobie życie.