Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KataRzyna92

POMOCY !!!

Polecane posty

Gość KataRzyna92

Wczoraj gdy partner włożyl mi palce w pochwe wyczuł jakies dziwne zgrubienie po chwili czasu troszke sie zmieniejszyło. Czułam ucisk a dzis gdy chciałam włozyc palca do srodka wydaje mi sie ze jesten\m troszke opuchnieta . Co to moze byc ? do gina moge isc dopiero za tydzien.

Gość KataRzyna92
napisze ktos ? ;/

Gość cossiedzieje
mam ten sam Problem! wszystko jest opuchniete... ile jestes przed okresem? myslisz ze moze to byc ciaza?

Gość KataRzyna92
Ja jestem w 13 dniu cyklu... ostatni okres miałam krótszy niz zwykle a po nim brazowe plamienie tak jak i dzien przed okresem... Niby wygladał normalnie i na poczatku był taki obfity.... Nie wiem co mam myslec o tym... Moze i jestesmy w ciazy:) Jak myślisz ?

Gość gosc9832z4871
a masz powody zeby podejrzewac ciaze? bo ja mam! :(( ale mam nadzieje ze to spowodowane tymi dniami plodnymi

Gość KataRzyna92
Wiesz co ja w ostatnie dni okresu (nie tego co był tylko poprzedniego) współżyłam z partnerem do końca. Z finałem w srodku a bodajże 4 dni temu wyciągnął członka w ostatniech chwili no i współżyjemy bez zabezpieczen ( stosunek przerywany) . Myslisz ze mogłąm zajsc ? a Ty ? jak u Ciebie to wygląda ?

Gość gosc9832z4871
o k***a. ja 29.05 wspolzylam do konca tez. 5 dni po stosunku dostalam miesiaczke.. 20 dni od zaczecia cyklu znowu dostalam miesiaczke co jest o 8 dni za wczesnie a zawsze mialam wszytsko regularnie jak w zegarku! :(( teraz jestem 14 dni od zaczecia okresu i tak mi sie zrobilo ze mysle ze jstem w ciazy :((

Gość KataRzyna92
Wiesz ja kiedys miałam urojenia ze jestem i robiłam testy , nie piłam alkoholu a teraz jakos dziwnie wiesz napije sie czy cos... nie mam tego urojenia i czasami mysle ze włąsnie teraz zaszłam... Dziwnie sie czuje od srodka w pochwie;/

Gość gosc9832z4871
ja nie robilam testu boje sie jak Cholera! ja sie czuje strasznie boli mnie glowa jak mysle o jedzeniu to odrazu chce mi sie wymiotowac! od 2 dni nic nie jadlam.. a jaki masz mocz teraz? ja mam bardzo zolty!!!

Gość KataRzyna92
Nie zwracałam uwagi ;) z jednej strony mysle ze kupie test zrobie a i tak bedzie jedna kreska wiec bez potrzeby ale jak bedzie dwie ? nie wiem kurde... to zgrubienie mnie troche martwi a jak nacisnał na nie to czułam ucisk... moze to cos innego...

Gość gosc9832z4871
idz sie wysiakj i powiedz mi jaki kolor :D jesli bardzo zolty to jestesmy w ciazy... !!!! zrob test i mi napisz a ja zrobie dopiero w tygodniu teraz jestem u ciotki i wszedzie za mna lazi jebnieta

Gość gosc9832z4871
ale gdzie ty masz te zgrubienie? jak to wyczulas? ja mam po prostu obrzek jak wkladam palec to nie ma dla niego miejsca... ale zgrubienie? nic nie wyczulam

Gość KataRzyna92
żółty ;) ja dzisiaj nie mam mozliwosci zrobienia;/ dopiero tak jak i Ty czyli w tygodniu ;/ teraz przez cały weekend bede jak sie głowiła co wyjdzie ;)

Gość KataRzyna92
w pochwie chłopak wyczuł wczoraj...wsadził palec cały i własnie poczuł to... ja dzisiaj ogladajac sie zobaczyłam ze mam jakies dziwne wejscie do pochwy takie opuchniete

Gość gosc9832z4871
ja juz nie wiem co mam myslec.. moze to od tych dni plodnych a ja panikuje nie potrzebnie

Gość KataRzyna92
hmmm ja mam tak pierwszy raz jak juz wczesniej napisałam ... w dni płodne czy niepłodne nie miałam tak ;/ coz bede obserwowac co sie z tym dzieje a w poniedziałek umówie sie do gina i sie okaze... troche sie boje ;d jeszcze nigdy nie byłam na takich badaniach

Gość gosc9832z4871
takie badanie nie jest straszne! wypyta cie o wszystko usiadziesz na samolot wlozy ci palce potem Taki sztuczny penis z Kamera zrobi usg i po wszystkim Cale badanie nie bedzie trwalo dluzej niz 10 min

Gość KataRzyna92
uf to dobrze ;) wiesz co ? nie wiem czy tez tak masz ale juz drugi raz pierwszy po kapieli a drugi przy oddawaniu moczu. Wyleciało ze mnie troche takiego mlecznego gestego , rozciagliwego sie sluzu... tez tak masz ? ale to pewnie płodny ...

Gość gosc9832z4871
tak ja tez mam Taki sluz nawet sporo bo zostaje na bieliznie.. Taki bialy sliski? mam nadzieje ze to plodny! w necie szukam o tym obrzeku w czasie jajeczkowania ale nic nie ma! tylko ze w ciazy jest obrzek nic wiecej... juz sama nie wiem sie pogubilam

Gość KataRzyna92
cholerka ;/ i co tu robic .... ale mysle ze gdybym zaszła w ciaze to ostatni okres nie był okresem a jedynie plamieniem ;/

Gość gosc9832z4871
nie mam pojecia ale ja jestem w szoku to jest nie mozliwe... ! u mnie nie bylo to plamienie tylko miesiaczka bo nie byla mocno skapa ale tez nie byla jakas obfita jak sie czasem zdarzalo

Gość gość
nie martwcie się będzie wszystko dobrze przygotujecie na wieczór dla swoich partnerów pyszne sałatki polecam http://www.elastyczna.pl

Gość gosc9832z4871
s********j z tymi salatkami

Gość KataRzyna92
Czytam po necie i wszedzie pisza ze moze to ciaze bo w pierwszych tyg. takie sa własnie objawy

Gość gosc9832z4871
nie zalamuj mnie dziewczyno!!!!!!!! mam nadzieje ze to tylko jajeczkowanie!!!!!

Gość KataRzyna92
ja juz nie wiem co myslec a nie chce tez nie potrzebnie sie nakrecac...