Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wertz

Siostra mojej zony proponuje mi sex

Polecane posty

Gość gość
Odwoziłem kiedyś późno wieczorem szwagierkę z rodzinnej imprezy i Ona mi wyznaje że od zawsze ma ochotę na mnie i kładzie mi dłoń na moim rozporku.Musiałem ostro hamować bo fujarka chciała rozpieprzyć moje spodnie a Ona na to mówi abym zaparkował gdzieś blisko gdzie jest ciemno.Nie czekała,rozwinęła suwak spodni i wyszarpała mi mojego Pytona wzięła do buzi i zanim zaparkowałem trysnąłem w usta wszystkim co miałem a Ta mlaskała jeszcze aż mi opadł.Zrobiłem Jej wyrzuty że nie zaczekała bo bym z Nią poćwiczył.Obraziła się i uciekła z auta,dogoniłem dopiero koło Jej drzwi.Przeprosiłem i przytuliłem i wpadliśmy do przedpokoju gdzie postawiliśmy to co Ona spieprzyła.Taki był początek bardzo skrytej naszej zdrady......

Gość gość
ZOSTAŁEM WROBIONY.Miałem imieniny,goście a wśród nich siostra żony z kochankiem,trochę alkoholu,tańce luźna atmosfera.Późno się towarzystwo rozchodzi została siostra żony z młodym facetem i my.Decyzja że zostają i nocują u nas,przygotowanie pościeli w drugim pokoju i toaletą,ja ostatni.Do łazienki wchodzi szwagierka,do mnie całkiem nagiego i mokrego i prosi abym Ją wysłuchał bo ma coś ważnego do powiedzenia.Zaczęła od tego że wyznaje mi długo skrywane uczucie do mnie a przy tym chwyta mnie za X i energicznie porusza tuli się i mnie całuje.Bardzo podnicony i zdezoriętowany pytam Ją a co z Jej kolesiem.Wyjawia mi że ten fagas jest mojej żony i się zgodziła na tą intrygę za namową mojej żony ale to zrobiła tylko dlatego żeby być ze mną! Wróciliśmy do pokoju a tam moja żona już się pieprzą z kochasiem.Siostrunia klęka przy mnie i bierze mi do buzi Xsa i w przerwach z zadowoleniem mówi:jesteś nareszcie mój i rób mi wszystko co tylko zechcesz.......

Gość gość
Zdaję sobie sprawę że trudno w to uwierzyć co mnie spotkało bo samemu mi włosy "stanęły" i nie tylko,kiedy moja własna żona mi zaproponowała abym poszedł do drugiego pokoju gdzie śpi jej siostra i z nią się kochał.Musiały być umówione bo kiedy wszedłem to ta siostra na mnie czekała nago.Początkowo myślałem że to jakaś wtopa,ale nie,weszła do pokoju żona i zachęcała mnie i siostrę do.......Zostaliśmy kochankami i do dzisiaj muszę odrabiać dwa ogródki i nie ma zmiłuj,ciężka praca!!!!!!

Gość gość
Niektuzy to majo szczescie pojoc take zone i i siostsze da!!

Gość Aaa

Mi za to sie podoba starsza siostra mojej dziewczyny. Super laska. Tyle, że ona nie chce sie bzykać ze mną 😂