Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

u was tez jets tyle komarów?

Polecane posty

Gość gość

u mnie ledwo wyjde z domu i już mam parę bąbli od tego paskudztwa. Wygłodniałe to takie i coraz większe - tak mi sie wydaje. Wyglądają jak jakieś mutanty

Zrobiłam 2 inwestycje życia, kupiłam za 8 zł w aptece preparat na komary Ziaji i moskitierę na okno za 30 zł. O istnieniu komarów zapomniałam

Gość gość
tak.U nas była taka masakra,ze od rana gryzły.Mąż spyskał cału ogród bo dzieci okropnie pogryzione.teraz jest duzo lepiej.

Gość hrhrth
U nas na szczęście jest dużo jaskółek na osiedlu i mamy spokój z komarami.

Gość gość
U moich rodziców na wsi masakra, za 5 tyg jedziemy do polski aż strach:o

Gość gość
A czym Twój maz spryskal ten ogród.

Gość gość
okropnie dużo

Gość jokii
jeszcze w tym roku nie widzialam ani jednego komara.mieszkam w niemczech i tu sa skutecznie tepione te paskudy.mieszkam nad jeziorem i chodzimy czesto do lasu.az mi sie odechciewa jechac do polski jak mysle o tych komarach i kleszczach.

Gość gość
w Krakowie jest jakaś plaga. zawsze latem były komary, ale nie aż tak! wyjsc sie z domu wieczorem nie da, otworze na noc okno bo jest tak goraco ze sie nie da wytrzymac, polozę się a tu mi już nad uchem "bzzzzzzzzz". wstaje, probuje zabic, ale one sie chowają, kladę się z powrotem a tu "bzzzzzzzzz". budzę się rano cała pogryziona. nosz k***a!

Gość tratatata!
u nas też okropnie sie namnożyły. i to nie tylko wieczorem w południe jest to samo..;/

Gość gość
U mnie a ni jednego ,znaczy ja nie widziałam ,a teraz siedziałam 5 dni w lesie nad jeziorem to w ciągu tego czasu jeden w nogę mnie użarł ,a w poprzednich latach byłam cała pożarta ,nie używam żadnych preparatów .

Gość gość
te małe gnojki nawet przez skarpetki albo cieńka bluzke potrafia ugryźć. Mutanty jakieś

Gość gość
Mąz kupił srodek do pryskania w Obi.rozrabia sie z woda i monza pryskac ogród i zewnetrzne czesci okna.nie wiem jak sie nazywa.

Gość łoś łoś super ktoś
A u nas przed domem komary to pikuś. Pełno dziś było końskich much (giez bydlęcy) to dopiero boli :o

Gość gość
My orzedwczoraj robilismy grilla i jak malego nakarmilam,polozylam spac i wyszlam,toakurat tak dym poszedl i mowie:o komarow nie ma,dym je przegonil. I za chwile cala chmara,normalnie po kilka na reku siadalo. Wypsikalismy sie ziaja,bo tylko to mielismy,po dloniach az ten plyn sciekal i goowno to dalo. Moj maz do tego uczulony i chyba dzis obraczke bedzieny rozcinac,tak mu palec serdeczny spuchl:/

Gość gość
My kupiliśmy w praktikerze podobno świetny środek do rozrabiania z wodą, spryskałam ogród, futryny okien a i tak ciachają całą dobę :o Mąż mówi, że jakbyśmy nie spryskali to by nas zeżarły ;P