Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Natalii86

Poważny problem z moim bratem.

Polecane posty

Gość Natalii86

Witam Chciałabym się podzielić z Wami pewnym problemem który nie daje mi spokoju od dłuższego czasu. Mój brat ma 23 lata, studiuje automatykę i robotykę i pracuje, jak pamiętam od dziecka był jakiś dziwny. Mam prócz niego jeszcze 2 braci w wieku 20 i 21 lat. Moi rodzice oraz oni dwaj i ja od zawsze byliśmy jacyś tacy energiczni, prowadzimy bogate życie towarzyskie jesteśmy w związkach. On z kolei nigdy nie miał dziewczyny, nie jest nieśmiały tylko że po prostu zachowuje się jakby nie interesował się ludźmi i ich problemami, jakby żył w swoim świecie nie chce uczestniczyć w spotkaniach rodzinnych, na imprezy nie chodzi, wszędzie chodzi sam nikt praktycznie nie wie czym się interesuje, co lubi a czego nie jest mało empatyczny jednak potrafi sobie załatwić różne sprawy sam, ma 3 dobrych znajomych których zna jeszcze od podstawówki, moi znajomi obgadują go mówią że jest dziwakiem oraz uważają go za pedała bo w tym wieku jeszcze nigdy nie miał dziewczyny. On z kolei twierdzi że nigdy nie chce być w związku że ma inne cele w życiu że nie kierujw się uczuciami tylko w 100 % rozumem. Zastanawiam się czy on w ogóle nie ma uczuć że nie interesuje się kobietami. Cały czas powtarza że jest introwertykiem obserwatorem że szkolny psycholog w szkole średniej tak powiedział, pokazał mi jakieś kartki na których był szczegółowo opisany jego charakter.

Gość gość
dziwny po tym co piszesz ja tego nie wnosze ! ma rozne inne zainteresowania i wlasne towarzystwo a co moze ma byc tacy jak wy ?