Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plplplplpl2103

Czy mam racje ????

Polecane posty

Gość plplplplpl2103

HM.... tak się zastanawiam i niewiem czy dobrze myśle . Chłopak z którym jestem nie ma pracy w pl dlatego chce wyjezdzac i wyjechał do pracy za granice , tutaj pracowałam tylko ja i go utrzymywałam co wogole mi nie przeszkadzało . Ja okropnie tego niechce strasznie zle znosze rozłąke ,tak baaaardzo potrzebuje jego osoby . I tak sobie myśle ze on chyba wcale tego nie potrzebuje bo niechce narazie wracac ,ma prace ,mówi ze teskni ale czy nie lepiej zyc skromnie a razem ???? przeciez taki zwiazek na dłuższa mete niema szans........

Gość plplplplpl2103
no niby chce zebysmy otworzyli firme razem ,ale ja czuje ze dla niego to takie proste , wole tego nie miec a byc razem ,wywalone mam na pieniadze

Gość gość
Tragedia. Utrzymywała chłopaka. Durna babo puknij się w swoją pustą makówkę, jesteś żałosna z tą gadką i swoimi zapatrywaniami

Gość Jakie to żenujące
Zdaje się nie jesteś zdrowa na umyśle.Nie uważasz?

Gość gość
nie ważne , nie wnikajcie juz w utrzymywanie , poprostu myśle ze to niszczy zwiazek , jestesmy razem dwa lata i sie nie kłocilismy a przez ten miesia nadrobilismy wszystko ,złość ,nerwy włączyło sie uczucie zazdrosci , a wiadomo jak kłoci sie na odłegłosc . nigdy nie zwątpilismy w siebie a teraz niestety takkkk.....

Gość gość
tutaj pracowałam tylko ja i go utrzymywałam co wogole mi nie przeszkadzało . xxxxxxxxxxx a nie pomyślałaś idiotko, że może to jemu przeszkadzało!!! że chciałby dobrze zarabiać i mieć swoje pieniądze a nie siedzieć bez pracy i liczyć na śmieszna grosze od szmaty bez honoru???

Gość gość
nie ważne , nie wnikajcie juz w utrzymywanie , poprostu myśle ze to niszczy zwiazek , jestesmy razem dwa lata i sie nie kłocilismy a przez ten miesia nadrobilismy wszystko ,złość ,nerwy włączyło sie uczucie zazdrosci , a wiadomo jak kłoci sie na odłegłosc . nigdy nie zwątpilismy w siebie a teraz niestety takkkk.....

Gość gość
po 1 to szmata ie zrobiła i jak widac nie dorobiła oooo.... zmusiłam mnie do znizenia sie do twojego poziomu .

Gość gość
gość po 1 to szmata ie zrobiła i jak widac nie dorobiła oooo.... zmusiłam mnie do znizenia sie do twojego poziomu . xxxxxxxxxx gratuluję facetowi słusznego wyboru drogi życiowej i mam nadzieję, ze nigdy do ciebie nie wróci, czego mu szczerze życzę!

Gość gość
buuuuuuu co za pech wraca z podkulonym ogonem za dwa dni.......

Gość plplplplpl2103
nie pisałam tego ......... oczywiscie wypraszam sobie szmate bo do tego mi daleko ,ale czy ktos mnie rozumie ??? od lat wyjezdzam za granice i wiem o sie dzieje tam ,co dzieje sie ze zwiazkami , niechce tego ,niechce sie rozstawac

Gość gość
juz wrócił haha