Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zonkilla.

w koncu mam chwile dla siebie.A wy co robicie?

Polecane posty

Gość zonkilla.

pierwszy raz od x czasu jestem sama w domu,pelen relaks.Dzieci u babci,maz wybyl...ach....trwaj chwilo:-) a wy co teraz porabiacie?

Gość anonimowalola
A ja wyje w poduszke - wspaniale.

Gość zonkilla.
a coz to sie stalo ???

Gość widze ze oglądałaś ka
Baret, po twoim niku

Gość zonkilla.
kto?

Gość anonimowalola
Od tygodnia spotyklam się z pewnym chłopakiem, spotykaliśmy się niemal codziennie, spędzamy całe popołudnia i wieczory aż do nocy. Było cudownie, co prawda kiedyś przyznał mi, że w głębi serca czuje jeszcze coś do byłeś z którą zerwał 3 tygodnie temu, ale że teraz to ja jestem ważna. Zabieral mnie do siebie do domu, poznał z rodzicami. A wczoraj wszystko się zepsuło, jego była do niego napisała, że jej zależy, ale on powiedział, że kłamie. Kiedy wrócił ode mnie ( było tak samo cudownie jak zawsze) wyłączył telefon,włączyłgo po kilku godzinach i powiedział, że podjął decyzje, że potrzbuje kilku dni czy tam tygodnia, dwóch samotności,żebym poczekała, żejestem ważna, że jestem księzniczką, ale nie chce mnie ranić łatając serce mną. Żemu przejdzie, że możemy pisać,tylko chce spotkania zawiesić bo nie chce mnie ranić ( dwa razy powiedział do mnie " Martyna" - imie jego byłej). A teraz okazało się że do niej wrócił, a ja? Poszłam w odstawkę.A mimo to tęsknie i chce by go zostawiła bo wtedy wróci do mnie ( tak mi pwoeidział). Nie wiem też czy ona go kocha bo ostatnio gdy z nim zrywałą powiedziała że go nei kochała nigdy.