Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kociczkaa.

maz chce zebym go zdradzila...

Polecane posty

Gość gość
P********ie. jak macie takie chore jazdy to do psychiatry. Nic więcej wam nie pozostało. Debile.

Gość jollaaaaaaaaaaaa
jak chore to po co czytasz?

Gość gość
Mąż po prostu napatrzyl się na p****le i robi z Ciebie dziwke widocznie to go podnieca,spełniasz jego fantazję erotyczne,Ą jak ci potem powie że chce żebyś uprawiała seks z 5 mężczyznami na raz to też się zgodzisz?

Gość gość
Mąż po prostu napatrzyl się na p****le i robi z Ciebie dziwke widocznie to go podnieca,spełniasz jego fantazję erotyczne,Ą jak ci potem powie że chce żebyś uprawiała seks z 5 mężczyznami na raz to też się zgodzisz?

Gość gość
Moj maz czesto mowi mi zebym go zdradzila,ale ja na jego glopie gadanie nie reaguje, bo bez jego pozwolenia go zdradzam.Bardzo czesto wyjezdza do pracy za granice, a ja wtenczas spotykam sie z jego kolega i jestem dowartosciowana przez jego kolege i to duzo lepiej jak przez meza,A ma naprawde czym mnie przerznac bo ma wiekszego od mojego meza. Ma duzo wieksze potrzeby od meza i tak czasami przez noc bierze mnie i 4-y razy i wiem ze jestem zjechana na maxsa, Jest wspanialy!!!!

Gość gość
Mojego też kręcą te klimaty,chcialam to zrobić dla nas,dużo rozmawialiśmy na ten temat,ale po czasie emocje opadły,temat umarł, między czasie doszły oskarżenia że go zdradzałm,przypina mi facetów,mimo że nie zdradziłam go nigdy,dlatego nigdy w życiu nie zrobię tego,bo później będzie masakra.

Gość gość
Super zabawa

Gość bozenka12456
a może mnie ktoś przeleci

Gość gość
Napisz do mnie niebieskooki-80@wp.pl:-)

Gość gość 15
nie ma Bożenki :(

Gość gość
Autorki niema ale temat dalej aktualny. My tylko raz mieliśmy trójkąt troszkę byliśmy oboje spięci tak jak i kochanek bo był prawiczkiem. Nawet nie mialam z kochankiem orgazmu. Teraz mamy wymianę z drugą parką i to jest dużo lepsze niżeli trójkąt. Facet starszy o byty w seksie z dość dużą pałą gdzie mam bardzo silny orgazm podczas którego nieraz jęczę jak bym rodziła. Również wie jak włożyć mi w gardło prawie całego bym się nie ksztusiła i robię z połykiem. A dopiero mam odlot gdy otrzymuje w obie dziurki.