Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Misza.

Antybiotyki, sterydy i okres.

Polecane posty

Gość Misza.

Witam. Mam pewien problem. Mianowicie - od pięciu dni spóźnia mi się okres. Powinnam dostać pierwszego / drugiego, a mamy szósty. W zeszłym miesiącu (czerwcu) zażywałam antybiotyk w celu wyleczenia zapalenia ślinianki. (Niestety nie brałam tabletek osłonowych, co zaoowocowało wypłukaniem flory bakteryjnej pochwy, więc zaczęłam stosować iladian). Było to w okresie 12-19 czerwca. Jeszcze przed zażywaniem antybiotyku brałam sterydy dwa tygodnie przepisanie przez laryngologa. Od 3 lipca zaczęłam pracę. Przez co jestem zmęczona, mam problem z zasypianiem od tego czasu oraz bardzo mało jem. Czy możliwe, że wszystkie te czynniki wpływają na spóźnienie się miesiączki? Nie wykluczam również ciąży, jednak nie mam żadnych objawów. Palę, mam ochotę tak jak zawsze, nie mam porannych mdłości. Ciągle jestem jakby w stanie "przedmiesiączkowym", czyli rozdrażnienie, mocne wahania nastrojów (mam ich zaburzenia, na co również biorę leki) oraz nabrzmiałe i bolące piersi. Z testem ciążowym wolę się na razie wstrzymać, ponieważ od stosunku nie minęły dwa tygodnie. Proszę o jakąś radę, wniosek. Pozdrawiam! Misza.

Gość gość
Robisz wszystko co można.co można.Dalej tak używaj.Tylko ciąży ci brak