Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

diabliczka78

Rozmowy o wszystkim i o niczym

Polecane posty

Gość gggbbbb
nie pracuje na bp..ale za każdym razem gdy tankuje to coś mi chcą wcisnąc...jakies punkty gratis...podniecam sie do jakiegos poziomu a potem robie stop ...i tak mogę w tym stanie trwac w nieskaczonosc ..

To po prostu potrafisz panować nad swoim ciałem. Mi dużą przyjemność daje oglądanie orgazmu mężczyzny. Daj się ponieść, wpadnij w wir i nie mów stop! :) Jeden orgazm (no, może 2) Jej wystarczą ;) Zawsze można też poprawić językiem :D

Gość gggbbbb
ja zasze zaczynam od języka

Gość gggbbbb
to mówisz że nie warto zamęczać kobiety aż do granic możliwości

To chyba nie jest zamęczanie ;) Jak się kogoś kocha to przyjemność drugiej osoby jest równie ważna jak własna. x Cześć Paweł.

Gość gggbbbb
dzisiaj spróbuje tylko jej zrobic przyjemnosc..zobacze co mi rano powie

Gość gggbbbb
wiesz paweł ..pewnie przestała lubić...

Gość gggbbbb
rozmowa o sex ..to nie nawijanie o pogodzie .itd

Gość gggbbbb
dlatego tylko samosia tam ci została ...chociarz słyszałem ze tez swój temat załozyła

czesc kobietki 🖐️ 👄 wpadlam zobaczyc, co porabialyscie dzisiaj :P ... zamiast garow pilnowac uprawiacie drob ;) ... kogutek jak sie patrzy.... ogon sterczacy ... nawet cv nie kiepskie :classic_cool:

Dobry wszystkim o poranku :) Frido, Ciociu 🌼 Gary nie zając z drób bywa zadziorny ;) To i pilnować trzeba. Wybrałam się do pracy ubrana zwiewnie tak, że mi się gęsia skórka (drobiowo jest nadal) utrzymuje już od godziny brrrryyyy. Przydałby się ktoś na rozgrzanie ;)

Maleńka ;) rozgrzać Cię..:D:D:D Dzień dobry, chyba będzie deszczowy 😭 alee kawka wsio załatwi..:D

Gość gość
witam czyżby panie na urlopie przebywały letnim?

Klarcia :) Ty mi deszczu nie zamawiaj, Ty przytulaj i rozgrzewaj :) Gościu, niestety 😭 O pierwszym już zapomniałam a do drugiego daleko.

Gość gość
upsss,pierw o urlop zapytałem a potem dopiero przeczytałem że lubię... biedactwo chłodu doznała w drodze do pracy:( i szoku termicznego chyba gdyż, jak się właśnie dowiedziałem,pewne części ciała Jej stwardniały:)

Doznała i nadal doznaje. Ale już się słoneczko wyłania zza chmur i mam nadzieję nie da mi cierpieć chłodu :) Czas dyżurny żakiet do pracy zabrać :D Póki co gorąca herbata pomaga.

Gość gość
a ja właśnie zrzucam z siebie ciuszki firmowe;) kawkę pyknę cieplutką z mlesiem i pod kocyk.

Gość gość
ja nie słodzę, ale wedle życzenia...:)

Gość gość
ale to jak mam Ciebie rozpieszczać? może rogalik do kawy będzie ok.?

Dziś mi się marzy bułeczka maślana z rodzynkami :) I po taką też udałam się do piekarni :) A jednak w głowie mi siedzi ten cieplutki kocyk. Niestety dziś mam wiele obowiązków służbowych i zaraz zacznie się młyn :) Więc zbytnio się nie mogę leniwie rozpieszczać.

Muszę wyjść na dwór a tam dzisiaj tak kontrastowo do dnia wczorajszego, że zastanawiam się czy tych zniesławionych zielonych od Stafika nie pożyczyć:D:P Ojj przeplata nam się to lato z jesienią;) Bry wszystkim! Kobitki😘