Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hahah1203490

Podrywają mnie tylko żule i robotnicy!

Polecane posty

Gość hahah1203490
No w taki wyrafinowany sposób w jaki tylko oni potrafią. Myślę, że umiesz sobie wyobrazic jakich wyszukanych komplementów uzywa żul w stanie upojenia alkoholowego. Poza tym raczej mówi to samo do każdej przechodzącej kobiety w przedziale wiekowym 15-40 donośnym głosem więc każdy widzi i słyszy Don Juana w akcji:)

hehehe :P :) ale zadowolona jestes widze... :D:P moze przynajmniej przystojny byl...? :P:)

Gość hahah1203490
Ohh, oczywiście, że przysotojny. Żeby to jeden:) Każdy inny typ urody ale zawsze zachwycali! I ta śródziemnomorska karnacja! Co prawda w dużej mierze z powodu brudu ale co tam, na jedno wychodzi!

alez ty jestes wybredna... :P:) teraz narzekasz ze ci sie przelewa, a potem ze pusto... :D:P eh kobietki, jakiez wy dziwne jestescie... :D:P heheh :P

Gość hahah1203490
Sama sobie teraz pluję w brodę, że odmówiłam wspólnej imprezy u Staszka tej nocy. Tak to bym się teraz świetnie bawiła adorowana przez takie partie a nie siedziała na kafeterii! Co gorsza, Pan Żul był nawet taki hojny, że zaoferował się podzielenie butelką jabola. Brzmiało super ale jednak wrodzona nieśmiałośc kazała mi odmówic. Teraz żałuję:( POCIESZCIE MNIE

Gość hahah1203490
Nie wierzę słowo h o j n y (napisane przez samo h żeby nie było) zmieniło na przekleństwo!:)

heheheh... :P:) no prosze, przynajmniej humor masz dobry... :P:) pokaz buzie... ;)

Gość hahah1203490
Nie ma takiej opcji:) Aż taka głupia nie jestem żeby pokazywac twarz na publicznym forum. Od razu zaczną się głupie żarty i przeróbki.

Gość hahah1203490
Nie zrobię tego za nic w świecie:) Jednak za duże ryzyko, że zostanę rozpoznana a tego bym bardzo nie chciała.

no ok zrobisz jak uwazasz, ale ja nigdy zadnej dziwewczyny fotki nie pokazalem i nie pokaze... :P mam taka zasade, co miedzy nami nie jest miedzy innymi... ;P albo jak kto woli never kiss and tell ;)

Gość hahah1203490
Mimo wszystko za bardzo się boję konsekwencji:)))) Taka godzina a mi się nie chce spac tylko oglądam filmiki!

mi sie same ocza juz zamykaja... :P daj jakas nutke... :) ps. konsekwencji? przeciez nic zlego nie robilas... nie ogarniam... :o

Gość hahah1203490
Chodziło mi o to, że wyślę Ci zdjęcie twarzy. Jeszcze potem będę miec jakieś nieprzyjemności. Nie znam Cię przecież! Skąd mam wiedziec, że nie jesteś jakimś zboczeńcem, który na kafeterii szuka ofiar swych niecnych fantazji?:)))) Czego lubisz słuchac? Bo ja ostatnio mam fazę na musicale operowe więc nie wiem czy podsunąc Ci jakiś mój ukochany kawałek...

no pewnie... :D hehe kiedys sie zapieralem przed tym jak tylko moglem ale pare razy skoczylem do romy na operetki i jakos mi sie spodobalo... ;) pokaz buzie z tego zdjecia, chce zobaczyc sie cala w tej kiecce... ja w wawy, za daleko na randki panikaro... :P:)

Gość hahah1203490
I tak Ci nie pokażę:) No proszę Cię to byłoby szalenie nieodpowiedzialne z mojej strony:)

Gość hahah1203490
Ja właśnie pierwszy raz okazję do bycia w Romie miałam na premierze Upióra w Operze czyli jakieś 506 lat temu. Normalnie zakochałam się w tym spektaklu! Od tej pory regularnie sobie przypominam soundtrack albo oglądam wersje filmowe. Szczególnie do gustu przypadła mi australijska realizacja. Ben Lewis jest powalający! Anna o Byrne też niczego sobie! Zobacz ten fragment: http://www.youtube.com/watch?v=pC7YO3MkT3A, niesamowite jak realistycznie zagrali pożądanie jakie ich ogarnia (od 3:20).

Gość gość
Gdzie jest k***a Zbyszek??????

Gość hahah1203490
5 lub 6 miało byc!

Gość gość
ja też mam ten sam problem co Ty, przez kłopoty (nie związane z tym, że interesują się mną żule i menele) chodzę do psychologa i kiedyś wspomniałam, że się mną tylko tacy interesują i psycholog mi powiedział, że przez to, że mam w domu alkoholika to taki facet-pijak się mną interesuje bo podświadomie wyczuwa, ze potrafię się taką osobą zająć, że podświadomie wyczuwa to, że potrafię z kimś takim funkcjonować....może tu jest problem u Ciebie???

nuty tez sie boisz wyslac...? hahahaha ;) myslalem ze ty bardziej pewna siebie jestes... :P :) ;PPP dobra powoli lece spac, bo serio ledwo zyje juz... :P:)

Gość hahah1203490
Poza tym uwielbiam cały film z Mcgregorym (moja miłośc zaraz po boskim Goslingu:D) w Moulin Rouge. Szczególnie zakochana jest w el tango de roxanne. Normalnie kwintesencja całego musicalu.

Gość hahah1203490
Dobranoc!:) P.S. Wysłałam link przecież.

Gość hahah1203490
Wiesz co myślę, że to nie tyczy się u mnie. NIkt u mnie w domu nie ma problemu za alkoholem. W dalszej rodzinie też nie)

cos sie kafe tnie... :P ja lubie upiora w wykonaniu edzi krzemien... :D:P a tango to w ogole moja obsesja ale to inny temat... :D:P

Gość hahah1203490
Strasznie się zacina. Ja odświeżam wciąż, bo nawet moje posty się nie pokazują:) Wejdź na maila to Ci tam coś napiszę:)

ja ten mail mam podlaczony z komorka... :D:P wiec mam nadzieje ze nie bedziesz mi dyszec do sluchawki... :) hehehe wiesz, chce cie o cos zapytac, tak zupelnie powaznie... co cie kreci w goslingu? to mnie interesuje... jakbys ze 3 rzeczy podala... ;)

Gość hahah1203490
Poczekaj muszę się zastanowic! Trzy rzeczy to naprawdę mało, bo on ma wszystko idealne w sobie. W każdej charakteryzacji i wieku!:D

ehehhe to moze chcesz odpowiedz z zalacznikiem? ;P:) ale ja bardziej do toma forda pasuje niz goslinga... :D:P

Gość hahah1203490
Prócz tego, że ma idealne ciało bo o tym każdy kto ma oczy wie to: 1) ma brwi, które nie są ani za słabo ani za mocno wyregulowane. Nadają charakteru całej twarzy. U niego rzeczywiście wewn strona brwi zaczyna się na wysokości zewn płatka nosa. 2) ubiera się z klasą. Jak każdy bogaty aktor bardzo dba o swój wizerunek ale na szczęście nie ma skłonności ku pedalstwu:) 3) ma zadziorne spojrzenie! Takie które wskazuje na to, że jest z charakteru wyluzowany i żartobliwy. Uff, ciężko było ale coś tam napisałam! Mam nadzieję, że rozumiesz o co mi chodzi z tymi briwami