Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

plamienie implantacyjne??

Polecane posty

Gość gość

Witam, czy któraś z Was miała takie plamienie przed terminem okresu, bóle podbrzusza jak na okres a jednak była w ciąży???

Gość gość
tak.

Gość gość
hmmm a kiedy bóle podbrzusza przeszły?? po terminie okresu? wcześniej? z ciążą było ok?

Gość gość
nie .... bóle podbrzusza są przeważnie na początku ciąży (wtedy macica się rozciąga,ale oczywiście bóle są też później ).plamienie implantacyjne trwa ok. 2-3 dni. nie jest łatwo rozpoznać ciąży,ponieważ sa takie same objawy jak na okres

Gość gość
moim pierwszym objawem ciąży był właśnie brak objawów przedokresowych...natomiast teraz staramy się o drugie dziecko, wyprowadziło mnie trochę z równowagi to plamienie, poza tym boli mnie cały czas brzuch jak na okres i zastanawiałam się czy to możliwe mieć te bóle, ból piersi itp a jednak być w ciąży...dzięki za odpowiedzi..

Gość gość
bardzo możliwe.Może to być plamienie implantacyjne jak już mówiłam.jeżeli masz plamienia i skończą się to 2 dni po plamieniach test powinien już być pozytywny

Gość gość
termin okresu mam 9 lipca, jutro 7, ale może kupię jutro, mam dośc niepoewności, łykałam luteinę i przestałam jak wystąpiło to plamienie i objawy okresowe i to był błąd, teraz nie wiem czy brać ją z powrotem :( namieszałam, jestem zła na siebie!

Gość gość
wiesz możesz już jutro zrobić test powinien już być wiarygodny.

Gość gość
wiesz niestety nie pomogę Ci jeżeli chodzi o te tabletki,ponieważ nigdy ich nie brałam,więc może powinnaś skonsultować się z lekarzem ?

Gość gość
dzięki, jak test wyjdzie pozytywny to będę brała jak nie to nie :)

Gość gość
mam nadzieje,że Ci się udało i trzymam kciuki :) daj znać czy test wyszedł pozytywny.