Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MłodaKAsia

żony policjantów

Polecane posty

Gość MłodaKAsia

czy sa tu jakies byłe lub obecne zony policjantów? W życiu spotykałam sie juz z kilkoma żonatymi oraz kawalerami- policjantami, i doszlam do wniosku że nie ma wierniego, kazdy jeden skacze w bok.. ale zmienilam zdanie jak poznalam mojego aktualnego faceta ktory rownież jest policjantem, wierze i chce wierzyc w to, że to jest porządny chlopak, wierny i wyjatkowy bo na jakies 20 policnantów ktorych znam dobrze, moze dwoch nie ma lewizny.. Ostatnimi czasy do kolezanki zaczal pisac rowniez policjant- jednak to wyglada tak że on jest osiagalny tylko wtedy jak wychodzi do pracy, po pracy jest przykladnym mezem i ojcem,, czy ktos ma jeszcze doswiadczenie w tym temacie?

Gość MłodaKAsia
Wydaje mi sie ze policjanci nie musza korzystac z takich usług bo dziewczyny same do lozka im wchodza..

Gość poniekątna
Mój brat jest policjantem, żonaty od 15 lat. Podziwiam jak bardzo zgodnym są małżeństwem i świetnymi rodzicami. Nie przynosi pracy do domu, nie jest służbistą, wesoły, uczuciowy facet z niego. Myślę, że nie ma co tworzyć stereotypów, w policji pracują różni ludzie.

No wlasnie ja sie dziwie, w dodatku taki przystojny a dziewczyny ani żony nie szuka, woli korzystać z usług towarzyskich :)