Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zyc po nerwicy??

Polecane posty

Gość gość

Wlasnie hmm mozna powiedziec ze po 6 miesiacach nie wychodzenia z domu przez nerwice lękowa, zerwaniu kontaktow ze wszystkimi znajomymi itp podleczylem sie i juz mna nie telepie nie mam atakow ale dzis wyszlem z domu i czulem sie jakos dziwnie tzn tak obco, jakos nie mam ochoty gadac z nikim, po tym co przeszedlem przez nerwice czuje sie inny, bardzo inny, dawniej lubialem pic, bawic sie, a teraz po pol roku nie picia , zero kontaktow z znajomymi jedynie takie przez neta, to jakos nie moge sie przelamac by zyc jak kiedys wciaz jest we mnie wewnetrzny szok po tym co przeszlem gdyz dlugi czas zylem w niepewnosci co sie ze mna dzieje , opetany jestem takie mysli mialem do kosciola nie chodzilem ale modlilem sie nadal przed choroba normalnie chodzilem do kosciola a teraz po chorobie czuje sie jakis hmm zły gorszy, opetany niewiem jak to wyrazic co mam w glowie. Chce zyc normalnie..;( bez zlych wspomnien z czasow choroby. I nie myslec i czekac w domu ze to moze wrocic , te lęki itp;( pomocy

Gość gość
Up

Gość gość
Niewiem co ci poradzic, ale musisz wziasc sie w garsc

Gość gość
mam to samo..................

Gość gość
Up

Gość twój anioł stróż ;)
nie powiem> weź sie w garść, raczej bierz tabletki, które Ci przepisał lekarz osobiście zaprosiłbym Cię na małe bieganie, poradzisz? no to LUX a tak w ogóle zjedz ze mną kolację - robię taką mieszankę: trochę mięska, dużo warzyw, zawsze dodaję owocyki :) zjesz ze mną? chodź, cholero! ;) ps. przy okazji podadamy o naszych problemach