Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaka jest szansa że zaszła w ciąże ??

Polecane posty

Gość gość

wpadliśmy na głupi pomysł, by się pobawić erotycznie... na początku tylko ja działałem (wkładałem jej palce, lizałem - wszystko bez wykorzystania penisa). W końcu doszło do tego, że zaczęła mi nim ruszać i wzięła go do buzi - ja w tym momencie wkładałem jej paluszki : c Ale w pewnym momencie (przed moim wytryskiem) chciała mi pokazać jak mam jej wkładać - i włożyła swojego palca (który ponoć był lekko w tym śluzie który idzie z penisa...) Rozmawiałem z bratem i on mówi, że ten śluz także przenosi plemniki. Boję się że mogła zajść w ciąże... to był nasz pierwszy raz - pierwsza zabawa. Bez wchodzenia w miejsca typu pochwa, ani bez spuszczania się na brzuch... Czy jest szansa że ona od tego zajdzie w ciąże ?? 10-14 powinna dostać okres

Gość gość
mysle ze nie powinna ,ja z moim facetem uprawiam seks bez gumki i spuszcza sie mi na brzuszek i jakoś nie zaszłam w ciąże,przecież pod czas seksu też wydziela sie śluz no nie .. przez 5 lat to robimy ,jestesmy zdrowe i możemy mieć dzieci tylko że ja nienawidze bachorów ...

Gość dzisiajjestpieknie
tak ale to tez zależy. bo niektórzy to mogą współżyć w czasie dni nie płodnych bez gumki i mają szczęście, a niektórzy nie.. ale ja tez nie mysle żeby była :) pomysl o tym ze nawet jeżeli byscie uprawiali normalny sex w czasie ouwlacji z pelnym wytryskiem to i tak macie tylko 50% szans na ciążę ;)