Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Letnia wyprzedaz w Smyku - kiedy na wszystko bedzie -50%?

Polecane posty

Gość gość

Pytanie jak wyzej, bo obecnie jest do 50% (czyli jedne ciuszki sa 10, inne 30% taniej, a reszta -50%)a mnie interesuje kiedy na wszystko bedzie 50% taniej? Pytam bo niedawno urodzila sie coreczka wiec nie jestem obeznana w tym temacie. Moze ktoras z mamus wie kiedy - czy moze pod koniec lipca juz czy np. dopiero w polowie sierpnia? Z gory dzieki za odpowiedzi :)

Gość gość
nie ma czegoś takiego, żeby wszystko miało taką obniżkę. Ponadto odradzam akurat Smyka, bo te same rzeczy w innych sklepach są znacznie tańsze. Smyk ma takie ceny, że głowa mała :( Proponowałabym odwiedzić działy dla dzieci chociażby w Tesco, Leclercu czy innym jakimś, a zobaczysz jakie tam fajne, markowe i po naprawdę niskiej cenie ciuszki. Pozdrawiam

Gość gość
podłączam się :) przy okazji mogę napomknąć o wyprzedażach zimowych w Smyku na których obkupiłam moją marcową córeczkę :) - styczeń, luty - chociaż bardziej luty

Gość gość
'te same rzeczy w innych sklepach są znacznie tańsze" - 5 pack body za 20 zł! nigdzie takiej promocji nie znalazłam, no może raz w Tesco :)

Gość gość
No wlasnie ja tez moje dziecko obkupilam w lutym jak jeszcze w ciazy bylam, a teraz nie wiem kiedy ta letnia bedzie... I wlasnie jak sa wyprzedaze -50% to tylko tam najtaniej obkupie moja corke, gdzie byscie dostaly 3-pack pajacow za 35zl, albo 2-pack kaftanikow za 20zl, itd? To w Auchanie najtanszego jednego pajaca widzilam za 22 zl, to wole dolozyc 13 zl i miec 2 pajace wiecej, a za to jaie sliczne ;)

"Proponowałabym odwiedzić działy dla dzieci chociażby w Tesco..." xxxxxxxxxxxxxx dobre:D jeszcze jej doradź Pepco, Lidla i Biedronkę:D...masakra............

Gość gość
smyk ma fajne rzeczy, modne i kolorowe, jedyny minus to ceny :)

Gość gość
No wlasnie, w Tesco to jest zdzierstwo :o. Owszem kiedys mieli z***biste promocje? A teraz? Pozal sie boze :o

Gość gość
Kupowałam na wyprzedażach w Smyku, 5-10-15, Croccodrillo i rzeczywiście jak są wyprzedaże to 3-pack pajaców, 2-pack śpiochów wychodzą taniej niż w Pepco, Lidl, 2-pac śpiochów za 20 zł gdzie w Pepco jest bodajże za 12,99, nic nie mam przeciwko Pepco bo też tam kupuję ubranka ale wybieram tam gdzie akurat jest w danym czasie taniej

Gość gość
Ja właśnie w styczniu kupiłam w Tesco 5-pack body z krótkim rękawem za 18,50 ale jak dotąd taka promocja się nie powtórzyła dlatego też czekam na większą wyprzedaż w Smyku

Gość gość
Dzieki dziewczyny :). Tylko caly czas probuje dojsc do tego kiedy dokladnie jest letnia wyprzedaz w Smyku na wszystkie ubranka -50%. Bo tej odpowiedzi jeszcze nie otrzymalam :D. Ale co jak co, dyskusja fajna sie rozwinela :)

Gość gość
Też czekam, co jakiś czas zaglądam ale jak na razie -50% jeszcze nie ma

Gość gość
ktoś się zdenerwował, że daję przyklad Tesco. W Smyku są ceny z sufitu. Patrząc na przykład na zestaw Lego, ktory w Smyku kosztuje 200 zł, w Tesco ten sam kupuję za 110. A jeśli chodzi o promocje i wyprzedaże, to naprawdę można trafić w tym czasie na super ceny tych samych body czy pajacyków w zestawach po bardzo atrakcyjnych cenach. Nie wiem co macie do Tesko (angielski), czy Lidla (niemiecki) czy Leclerca (francuski) a zachwalacie Smyka windującego ceny. Można też zajrzeć w centrach handlowych do bardzo drogiego Mothercare gdzie są prześlicznie i dobre gatunkowo rzeczy a na promocjach właśnie ceny w zestawach 20-50zł

Gość gość
O 9.57 napisałam - nie ma czegoś takiego, żeby WSZYSTKO miało taką obniżkę. Czyli przeoczyłaś moją wypowiedź

Gość moj ma 4 msc i od
Ja tez lubie smyka,szczegolnie bodziaki te takie rozciagliwe z 5 pakow. Latwo sie je zaklada sa przyjemne dla cialka. Inne ubranka tez mi sie podobaja. I fakt na wyprzedazy ceny bielizny sa zblizone do tej z pepco. Tylko ze z pepco po kilku praniach sie nie nadaje do noszenia a ze smyka na okraglo wkladam mu bodziaki,piore kilka razy w tyg i sa jak nowe.

Gość gość
Nic nie mamy :) też kupuję w tych sklepach - Pepco, Lidl, Tesco, sklepu Mothercare u mnie nie widziałam :) - ale tak jak Autorka czekam na wyprzedaż w Smyku bo uważam, że wtedy ceny sa naprawdę atrakcyjne, po normalnych cenach nie kupuję - jest dla mnie za drogo

Gość gość
Kobieto ale gdybys czytala wszystkie moje wypowiedzi to latwo moglabys wywnioskowac ze chodzi mi o ubranka :o. Zabawki mnie nie interesuja ;), bo wiem ze maja drogo.

Gość hahaha tylko bieda kupuje
w Tesco, Pepco i w innych szitach:D

Gość a ja opalam sie toples
no tak mmamuski z kafe tylko Tesco znaja:D, Lidla:D i Biedronę:D a Smyk wcale nie jest drogi, bo czesto tam zagladam

Gość gość
w każdym sklepie wyprzedaże są albo w styczniu albo w czerwcu/lipcu. Teraz ubranka można dorwać w dobrej cenie na www.ebiton24.com