Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania25312112

Chce zakonczyć już mój zwiazek...

Polecane posty

Gość gość K.
dziewczyna ma założony drugi temat, na którym tłumaczy, że miał zły dzień i takie tam. Znając życie tu się pożali, nie będzie się odzywać do niego parę dni, po tygodniu przypomni sobie 'piękne chwile' i wróci, jak większość idiotek. Znam takie, wiele widziałam i w 90% tak właśnie się dzieje, a potem płacz.

Gość gość
dajcie linka do drugiego tematu, na którym go broni

Gość Ania25312112
tak założyłam drugi taki temat na forum uczuciowym ,ale tam nie usrawiedliwiam go , że miał zły dzień ,ale pisałam tylko ,że on się tłumaczy w ten sposób... dla mnie zły dzień to nie jest żadne wytłumaczenie żeby mnie tak traktować...

Gość Ania25312112
poza tym on zbyt często ma takie ,,złe dni" czasem zastanawiam się czy on jest normalny czy może to jakieś zaburzenie psychiczne... taki wyjazd nad wodę z nim jak teraz co byliśmy to powinien byc odpoczynek ,a nie udręka , nie jeździ sie na takie wyjazdy żeby kogoś dręczyć... Boje sie ,że w koncu , po iluś tam latach z nim uwierzyłabym ,że jestem do niczego i bym sie załamala...

Gość gość
Na co czekasz? Zakończ ten związek! Powiedz facetowi że nie zamierzasz tego ciagnąć dalej.Skoro on twierdzi że nic nie potrafisz, znęca się nad Tobą psychicznie, to przecież nie ma sensu.Serce by mi pękło gdyby jakiś d*pek tak nieludzko traktował moją córkę.Na bank sprawiłabym mu omłot - w każdym razie mój mąż mordę by mu obilł na pewno!

Gość Ania25312112
moi rodzice nie bardzo go lubią ,ale nie znają go od tej strony... nie zwierzałam im sie z tego jak mnie wyzywa

Gość Jakie to żenujące
Pewnie nie masz kontaktu z rodzicami dlatego nie wiedzą co przeżywasz z tym d*pkiem.Ja mam częsty kontakt ze swoją córką i widzę jaki jest moj zięć, przecież to bym zauważyła.Odejdz póki nie jest za pózno.Dziwi mnie że pozwalasz się tak ponizać.Mnóstwo jest takich zaślepionych kobiet, nie mogę tego zrozumieć! Nie mieszkałabym z takim łobuzem!