Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co byscie zrobili na moim miejscu???

Polecane posty

Gość gość

Ja i oje dwie mlodsze siostry mieszkamy w uk. W polsce zostal tylko mlodszy brat z matka. Brat niedlugo konczy szkole i prosil nas czy moglybysmy mu pomoc znalezc tutaj prace. Jak tylko zaczal o tym wspominac moja matka ''delikatnie'' daje mi do zrozumienia ze ona sama w polsce nie zostanie i skoro mam rodzine to ona moze tutaj przyjechac ja ja bede utrzymywac a w zamian ona bedzie dbala o dom i moja corke. Niby jest ok tylko ze ona mi w zyciu nic nie dala, nigdy mi nie dala zadnego wsparcia a nawet lepiej, namawiala mnie do rzucenia szkoly zebym poszla do pracy i dawala jej peniadze ( sama nigdy nie pracowala).Raz nawet pamietam jak zorganizowala mi randke za kase z 20 lat starszym facetem ode mnie. Dodam jeszcze ze lubi sobie wypic i ja nie mam zamiaru kupywac jej alcohol. To oprostu nie wchodzi w gre zeby ona tutaj przyjechala. Jak jej odmowic???

Gość gość
up dzisiaj bede z nia na skypie.pomozcie :///

Gość gość
Powiedz, że dziękujesz za oferowaną pomoc i to doceniasz, ale jej nie przyjmiesz. Dorze Ci tak jak jest i nie zamierzasz tego zmieniać. NIe wdawaj się w dyskusję, dlaczego, po co. Dziękuję, ale nie skorzystam.