Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Blixxa

Jak uwieść nieśmiałą koleżankę?

Polecane posty

Gość Blixxa

Zaprosiłem ją we wtorek do kina, potem pewnie zabiorę ją na spacer no i wiecie... fajnie byłoby ją przelecieć. Problem w tym, że dziewczyna jest dość nieśmiała, delikatna i trochę mną onieśmielona. Jak ją zaciągnąć do łóżka?

Gość gość
jesteś okropny chodzi ci tylko o seks, a gdzie w tym wszystkim miłość, uczucie ? zostaw ją w spokoju z tego co piszesz jest delikatną, wrażliwą dziewczyną po co ma cierpieć przez takiego kogos jak ty ? ile ty w ogóle masz lat ?

Gość Blixxa
Eee tam złe. Wakacje są, więc trzeba korzystać. No więc?

nie no mowie ci ze masz zle intencje. chcesz w 3 krokach uwiesc dziewczyne a ja ci powiem ze to bedzie tak... powiesz A i bedziesz oczekiwal reakcji, powiesz B i bedziesz oczekiwal reakcji, ale tej reakcji nie dostaniesz bo masz zle intencje... :D:P hehe nie ogarniesz... :D:P

Gość gość
to korzystaj z wakacji w inny sposób

Gość Blixxa
Nie wyrządzę jej krzywdy, chcę z nią być. Po prostu niesamowicie mnie podnieca, jest taka inna od kobiet, które miałem. Lat mam 23.

Gość Blixxa
A czy jest jakiś przyjemniejszy sposób niż seks z niewinną i słodką istotką?

Gość gość
a ile ona ma latek?

Gość Blixxa
Chcę, żeby propozycja była w miarę subtelna i dziewczyna się nie wystraszyła. Co proponujecie więc?

Gość Blixxa
Moja rówieśniczka. Studiujemy razem.

Gość gość
coś długo zastanawiasz się nad odpowiedzią, w jakim ona jest wieku :D :D

Gość Blixxa
Moja rówieśniczka. Studiujemy razem.

Gość gość
widać też jesteś słodki i niewinny skoro radzisz się w takich sprawach na kafeterii, to jakie ty mogłeś mieć kobiety? takie co same ci się pchały na kolana? wielkie mi "miałem kobiety" to nie kobiety tylko *&%$#$^*&!! "przelecieć" - mało subtelne okreslenie, mam nadzieje ze ci się nie uda!!

Gość gość
nie ma nic gorszego od napalonego młokosa, już czuje ten smród

Gość Blixxa
Nie udaję, że miałem już kilka kobiet. Co w tym złego, przecież facetem jestem i mam swoje potrzeby? Ona jest cicha, zamknięta w sobie i dlatego jeszcze bardziej pociągająca niż te przebojowe pipki, więc stąd pytam.

Gość gość
a ona jest kobieta i uszanuj JEJ pieprzone POTRZEBY, pewnie chce zeby ja jakis facet pokochal nad zycie i jej pragnienia mial ponad swoje "PRZELECENIE" jej na pierwszej randce, zamiast myslec o tym jak sie najlepiej przygotowac zeby bylo milo sympatycznie, romantycznie, zeby chciala cie ponownie spotkac, to kombinujesz jak ja zaciagnac do wyra i zrobic swoje, jestes na etapie psa, a nie mezczyzny, wiec zycze ci zeby nie tylko nie wypalilo,a le tez zeby sie przekonala ze szkoda na ciebie czasu swoje potrzeby to sobie zalatwiaj w toalecie,

Gość Blixxa
Spodziewałem się porady nie zaś oceny. I tak ją przelecę.

Gość gość
taaaaaaaaaaaaak, przelecisz się to na drugą stronę rzeczki, nad którą ją zabierzesz na spacerek, kiedy przyfasoli ci w te obrzydliwa mloda gebe :D :D

Gość gość
a co nas obchodzi czego się spodziewałeś? :D we wtorek też się bedzies spodziewal czegoś innego :D a ostanie ci się jedynie lezka w oku, i zmarnowane 30 zeta na kino :D niesmiale dziewczyny wstydza się prawie każdego faceta, wiec nie dobieraj sobie do g,owy ze na niej zrobiles piorunujace wrazenia, koles :D

Gość gość
ohoho, wielmożny panicz się obraził, bo ktoś raczył OCENIĆ jego niecne intencje! :D kurde, świat staje na głowie, a gówniarze mają zryte berety do roboty się bierz szczylu, a nie jeszcze pewnie za mamine pieniążki polecisz prezerwatywy kupować po to zeby się przeterminowały :D

Gość gość
Byliśmy ponad 5 lat razem, raz było lepiej, raz gorzej, z reguły gorzej, bo ja krzyczałam, robiłam awantury o byle co, byłam zazdrosna. On po prawie 5 latach przestał to znosić, stawał się coraz bardziej smutny. Po sylwestrze, którego spędziliśmy z jego znajomymi dowiedziałam się, że jestem w ciąży, był koniec stycznia. Była rozpacz co dalej zrobimy, jak to będzie jak pojawi się dziecko. Oboje byliśmy w szoku, pełna antykoncepcja itd. Podjęliśmy decyzję, że zamieszkamy razem. W końcu jak kolejny raz mu zrobiłam awanturę o jakieś byle co, stwierdził, że ma tego dość, że nie umie tak dalej żyć, budząc się w nocy z krzykiem. A ja musiałam go odzyskać…. Zrobiłam to dzięki urokowi miłosnemu u rytualisty perun72@interia.pl – jesteśmy znów przeszczęśliwi.

Gość Mia961
Na szczęście nie mam już takich zmartwień. Odzyskałam ukochanego dzięki wspaniałej wróżce jaka jest Pani Sigita. Jakby ktoś potrzebował, to na http://ezowymiar.pl/wrozka/wrozka-sigita/ jest kontakt do niej

Gość gość
Ja wierzę w magię byłam w naprawdę ciężkiej sytuacji. Facet mnie opuścił, czułam się samotna, byłam pogrążona w depresji. Dzięki rytu z http://magia-anielska.pl odzyskałam miłość sowjego zycia.