Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

RowenaRavenclaw

NAJWIĘKSZA WPADKA W ŻYCIU :(:(:(

Polecane posty

Byłam wczoraj u chłopaka. Byliśmy sami bo, jego rodzice gdzieś pojechali, pokłóciliśmy się i popłakałam się przez niego i chciałam wejść do jego łazienki po papier żeby sobie oczy wytrzeć bo nie miałam chusteczek a tam..... :(:(:( jego tata się załatwiał....:(:( nic nie bylo słychać ze przyjechali nic po prostu :((( a mi jest tak wstyd ze mam ochote wyparować juz sie tam wiecej chyba nie pokaże :( skręca mnie az jak sobie to przypomne największy WSTYD!!!!!:(:( przeprosiłam oczywiście i uciekłam do pokoju chlopaka...chociaz sie pogodzilismy bo tak sie smial ze mnie ze nie mogl wytrzymać..

Gość gość
...

Gość siedzial na kiblu
czy stal?to ma znaczenie

Gość pozdrawiam przyszlą synową
:)

Gość panda mala i ruda
na pociechę...mnie kiedyś ojciec chłopaka zastał w ręczniku. tak więc może być gorzej

Gość kochanie TY nie moje
Mnie kolega mojego faceta zobaczył nago. Myślałam że się spale ze wstydu. Ale takie dziwne sytuacje się zdarzają.

Gość gość
nie przejuj sie ja sieposikałam w kościele bo pęcherz nie wytrzymał To był dopiero wstyd

Gość gość
haha w sumie mozemy sobie pogadać o naszych wpadkach :P nie czuje sie tak zle wtedy :D

Gość gość
Sraj na to :)

Gość gość
heh ja swoja przyszla tesciowa zastalam w kapieli, swiatla nie zapalila w lazience, pomyslalam, ze nikogo nie ma, ale.. zapomniala ze w lazience ma okno i miala jasno hahahhah hahahha

Nie przejmuj sie, nic strasznego sie nie stalo,jeszcze bedziesz sievz tego smiala ja kiedys weszlam nago do pokoju w ktorym siedzial. brat mojegi faceta z kolegami,raz tez poszczalam sie w gacie na ulicy.

Gość Piotr 24
przeżywasz jak koń pod górę......jak można traktować wszystko poważnie - nie mówiąc o sprawach które takiego stanu wymagają :P

haha ;pp oni też właśnie mają okno w łazience i nie byloby widać czy się swieci czy nie, no i jeszcze slonce bylo ;p a w nerwach nawet mi wtedy nie przyszlo do głowy zeby patrzeć czy sie świeci czy nie no i bylam przeświadczona ze nikogo poza mna i chlopakiem nie ma w domu :D

Gość gość
mógł się zamknąć a nie cichaczem wchodzi, a on się nie wstydzi?

Gość gość
olej to, niefortunna sytuacja, ale masz co smiesznego wspominac ostatecznie to fizjologia kazdy tak robi

Gość gość
jest ok ale..przynajmniej sie z facetem szybko pogodzilas:)

Gość kobietkaaaaaaaaaaaaaaa.99
eee ,to nie tak zle...to ten ,facet powinien sie wstydzic ,ze nei zamnkał sie na kluczyk czy haczyk :) ja mialam gorzej-bylam u mojego faceta w kibelku. Siedzialam na WC...Nie pamietam czy sikalam czy robilam kupe,ale chyab to drugie:) Zaswiecone mialam swiatlo i bylo je widac przez okienko w drzwiach,ale nigdy nie zamykam sie na klucz.I co -mam zatwardzenie i dzielnie walczę...siedze na kiblu mocno napięta ,polozylam tulow na kolanach a glowa miedy nogi i mocno napieram :D i tu nagle wchodzi ojciec faceta...i tak,popatrzyl,zamurowalo go -3 sekundy zastygł.Nie wiedzial co zrobić....ale zreflektowal sie i mowi "siedz siedz Kasiu,ja tylko kiepa wrzucę " :DDD i rzucił go do muszli klozetowej za moją gołą doupę :O (i nawet celnąął !!!) normalnie wstydzę sie go do dzisiaj a juz kilka lat minelo :D

Gość gość
:D

Gość Kachakachakachaaaaaaaaaaaa
a ja wywaliłam cyce po pijaku! to dopiero wstyd

Kobietkaaa o boze hahaha no nie dziwie Ci sie, ze Ci jeszcze wstyd haha strasznee to musialo byc ;ppp nie moge sobie nawet wyobrazic takiego czegos haha ;D