Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość imonisia

brak miesiączki przez tabletki antykoncepcyjne ?

Polecane posty

Gość imonisia

witam. zacznę od tego, że zaczęłam brać tabletki antykoncepcyjne dlatego bo miałam nieregularną miesiączkę. Tabletki brałam więcej niż półtora roku, ostatnie opakowanie skończyłam pod koniec października, miesiączka po odstawieniu przyszła normalnie, zaś kolejna z tygodniowym opóźnieniem, ale za to następnej już nie było. Czekam już pół roku na miesiączkę i jak jej nie było tak nie ma. Testy wyszły negatywne- były robione kilkakrotnie. Czytałam że po odstawieniu tabletek organizm musi mieć czas na ogarnięcie się i że to może trwać nawet do 6 miesięcy. Przez ostatni miesiąc mam bóle podbrzusza, wyskoczył mi trądzik ( chociaż to już mam dość długo, ale nigdy wcześniej nie miałam - tylko przed miesiączką ), nawet chyba miałam dni płodne bo pobolewały mnie jajniki i odczyn w pochwie był kwaśny ( nie pytajcie skąd wiem ;) ) . Boję się iść do ginekologa :( pomocy. może jakieś domowe spodoby na wywołanie miesiączki ?!

Boże, litości! Domowe sposoby na wywołanie miesiączki? Podźgaj się nożem w środku to ją wywołasz...nie zadawaj durnych pytań na forum, bo nikt cię tutaj nie zdiagnozuje. Idź do ginekologa i tyle. Powodów dla braku okresu może być milion.