Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

20 urodziny dziewczyny

Polecane posty

Gość gość

Witam serdecznie.. Za kilka dni moja dziewczyna obchodzi swoje 20 urodziny. Znamy się już niespełna 3 lata, a jesteśmy ze sobą półtora roku, więc znamy się (zaryzykuję stwierdzenie) bardzo dobrze. Jednak wyjątkowo nie mam pomysłu co można by Jej kupić :D Były już naszyjniki, bielizna, koszula nocna, bluzki, zdjęcia, kalendarz ze wspólnymi zdjęciami, różnego rodzaju balsamy o ciekawych zapachach, no troszkę się tego uzbierało przez ten czas;p dziewczyna interesuje się modą, nawet prowadziła bloga modowego, więc ma hopla na punkcie ciekawych ubrań.. dodatkowo kręci ją fotografia, lubi też pobawić się w artystkę :D (decoupage,itp.), a także poczytać dobrą książkę.. a ja kurde nie mogę wymyślić dla niej nic ciekawego.. ogólnie dzień mam mniej więcej zaplanowany.. chciałbym ją zabrać w pewne miejsce na mały 'piknik', gdzie mógłbym jej wręczyć jakiś prezencik i spędzić trochę czasu ;) później myślałem o jakiejś drobnej rozrywce ( np. tor kartingowy ).. nigdy nie była na czymś takim, a jest przy tym fajna frajda.. późniejszym wieczorem może jakaś mała impreza.. jedyny problem to prezent.. chciałbym wręczyć jej coś oryginalnego, jak to już wiele razy bywało.. liczę na waszą pomoc i czekam na jakieś oryginalne, a zarazem zdrowe propozycje! ;) Pozdrawiam :)

Gość gość
fajnyś chłop

Gość gosi1984
Możesz np. wysłać jej kwiaty kurierem wraz z bilecikiem, z zaproszeniem na romantyczną kolację :) Mój mąż zrobił mi taki prezent na Walentynki i byłam zachwycona, bo zawsze marzyłam o kwiatach otrzymanych kurierem :) Zobacz sobie www.rozanyexpress.pl - mają piękne róże :) Pozdrawiam i powodzenia Gosia :)

Gość jacek45
Wiesz co, ja mojej znalazłem coś ciekawego na 4lejdi.pl. Taka fajna czerwono-czarna sukienka, a spodobała jej się, bo była w niej nawet na weselu u naszych znajomych :D:D