Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nad polskim morzem nie ma na co popatrzeć. Pełno brzydkich kobiet :(

Polecane posty

Gość gość

opalanie topless ? chyba tylko na nagich plazach, ktorych praktycznie nie ma bo zaraz zlatują się katole, obrońcy ''moralności'' i zwykli zboczeńcy, ktorzy podglądają. Kobiety noszą paskudne zabudowane stroje. Ich partnerzy spasione wieprze i owłosione pokraki tylko psują widoki, rzygac sie chce jak patrze na polskie plaże. Wole oglądac zadowolone z zycia, akceptujące swoje ciało stare Niemki na plażach w Hiszpanii i Italii niz smętne, zahukane Polki :O

Gość pijąca popołudniową kawę
Masz rację polscy faceci też do przystojnych nie należą.

Gość gość
zgadzam się z autorem :O nie ma fajnych facetow nad polskim morzem, ktoś przystojny to rzadkość a jak juz to okazuje się turystą z Niemiec

Gość gość
prawda, niestety. na prawo wieloryby, na lewo walenie. tak kobiety, jak i mężczyźni. jedyne w miarę szczupłe i zgrabne osoby, to nastolatki, oczywiście te, które się jeszcze nie zdążyły utuczyć. no i może garstka turystów zagranicznych.

Pracowałem kilka lat we Włoszech i tam na plażach też nie było za bardzo na czym oka zawiesić.

Gość jeszcze_singielka29
Przecież Włosi są najprzystojniejsi w Europie.

Gość jeszcze_singielka29
Włoszki też niebrzydkie kobity.

Włoszki są stanowczo przereklamowane a intelektualnie to masakra . Na temat urody mężczyzn nie wypowiadam się . Brak mi kompetencji .

Gość nie ma o co robić awantury
brzydkie morze to i brzydkie kobiety.

nie dziwię się. nad morze jeżdżą przeważnie największe spaślaki i lenie, które zamiast aktywnie spędzać czas uwalają się plackiem na plaży. 1 więc czego innego się tam spodziewacie? 1 nad rzekami, jeziorami, w górach i na szlakach rowerowych jest masa zgrabnych lasek ...i chłopaków :)

Gość dziewczyna **
już niedługo będzie na czym oko zawiesić bo ja jadę nad Bałtyk :classic_cool: :D

Gość gość
Polscy mężczyźni nie są może najprzystojniejsi ale nie mają w naturze bycie maminsynkiem i gościem zdradzającym kobietę jak Włosi, ani bicia kobiet jak Arabowie czy inni muzułmanie.

Gość gość
A wy jestescie piekni czy jak?

Gość gość
nad morzem warszawianki :) dla miejscowych zabrakło plaży...dlatego tak jest autorze

Gość ;).
A po co Ty jesteś nad morzem? Aby być zwykłym zboczeńcem, który podgląda? Każdy jest jaki jest.

Gość dziewczyna **
właśnie, jadę by pooddychać jodem, odpocząć a nie opędzać się od natarczywych zerkaczy ;)

Gość gość
bo i milionerów tam nie ma, te ładne co polują na kasę wyjechały do ciepłych krajów ha ha

jak będę miał wolne dni mam zamiar jechać na plaże dla nudystów tylko nie wiem gdzie i czy będzie co pooglądać gołe dziewczyny na bałtyku

Gość gość
tam przeważnie sami goli faceci łażą :D

Gość Zuzanna Amelia æ
07.07.13 [zgłoś do usunięcia] Alicja Donnikova "nad rzekami, jeziorami, w górach i na szlakach rowerowych jest masa zgrabnych lasek chłopaków" X Ogladalas z bliska czy przez lornetke ?

Gość sasanka niebieska
nad polskie morze juz od dawna nie jezdze, bo pogoda w kratke, a I widoki/ przyroda... no ciezko porownac do palm, plaż I krystalicznej, cieplej wody chocby Srodziemnego. Bałtyk jest super, ale na rejs - np ze Szczecina na Bornolm itp. na leżenie na plaży w życiu, a fakt że lubie opalac sie topless, tez na to wplywa;)

Gość Zuzanna Amelia æ
Przesadzacie. Polskie morze jest zupelnie fajne. Ma wspaniale plaze, latwy dojazd z kazdego miejsca w kraju i dostepne miejsca noclegowe. A pogoda nie jest gwarantowana w zadnym miejscu.

Gość sasanka niebieska
Zuza, tam gdzie ja lubie latac, czyli stosunkowo blisko I idealnie jak dla mnie - a wiec poludniowe Wlochy, Sardynia, Sycylia, Cypr przede wszystkim, Korsyka, Grecja itd, generalnie wyspy I kraje basenu Morza Srodziemnego- pogoda JEST gwarantowana latem, I to juz od maja:) dodatkowo nurkowane w takich miejscach jest wymarzone. Bałtyk ma wiele uroku, oczywiscie, jako nastolatka I jeszcze pozniej spedzalam tam wakacje, obozy zeglarskie, kajakarskie itd. ale teraz naprawde wole postawic na pogode, cieple morze, rafy koralowe I idealne warunki do zeglarstwa:)

Gość sasanka niebieska
ze juz nie wspomne o bezczelnych cenach z kosmosu nad Baltykiem - na Cyprze za komfortowy apartament z osobna sypialnia I salonem, z basenem, 10 min piechota od morza place 250 euro na tydzien, czyli troche ponad 1000 zl. ale oczywiscie co kto woli:)

Gość Zuzanna Amelia æ
Basen Morza Srodziemnego jest fajny ale bez przesady. Wiele miejsc jest zaniedbanych i plaze tez nie wszedzie sa czyste. Baltyk ma ten urok ze jest latwodostepny i ma ladne rozlegle plaze. Ale oczywiscie cos za cos. Pogoda moze byc zmienna a woda niezbyt ciepla. Wiesz- wszedzie dobrze gdzie nas nie ma. Ja lubie Baltyk chociaz juz bardzo dawno tam nie bylam.

Gość tez nie rozumiem
heh, no dziwne, to gdzie Ty placisz te 250 euro za tydzień,bylam w tamtym roku w Ayia Napa i mialam bungalow z zejsciem do basenu(swoj basen) i to nie byly tego rzedu pieniądze wiec po co ta sciema:D

Gość Zuzanna Amelia æ
Nie wiem jakie sa ceny nad Baltykiem bo juz bardzo dawno tam nie bylam. Ale ceny odzwierciedlaja popyt na rynku. Widac sa ludzie ktorzy tyle placa i stac ich na to. Inaczej te ceny juz dawno by opadly.

Gość tez nie rozumiem
nad naszym morzem jest duzo Niemcow a oni maja kase i trzymaja te ceny, znajomi maja lokale w roznych miejscowosciach nad morzem i mowią,ze utarg wlasnie Niemcy im napędzają, przecietna polska rodzina wydaje 100zl na obiad, przecietna niemiecka rodzina min 250zł,

Gość Zuzanna Amelia æ
Niemcow - o ile wiem - jest pelno wszedzie. Wiec jest to albo narod ktory wiekszosc czasu spedza na wyjazdach albo jest cos specjalnie atrakcyjnego w miejscowosciach nadbaltyckich. Bo przeciez az tylu tych Niemcow nie ma aby zaludnili wszystkie turystyczne zakatki. 56 milionow chyba razem. No i ceny w Niemczech az tak chyba juz nie odbiegaja od cen w Polsce. Zreszta nie wiem. Trzeba by zapytac mieszkancow Niemiec.