Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy za 1000 zł można się samemu utrzymać ? Chyba bede bezdomna

Polecane posty

Gość gość

jak mozna sie utrzymac za 1000zł miesięcznie w warszawie ? uda sie ?

Gość gość
jak myslicie?

Gość gość
za 1000 nie dasz rady :/

Gość gość
ja mieszkam na wsi na slasku i mam 1700 ( gddzie ejscze nie place za prac i wode ) a jak mamy kupic wegiel to nei ma z czego ;/ utrzymuje nas ojciec mojej mamy

Gość oczywiscie ze mozna
bez problemu, wynajmij sobie pokoj dzielony z innymi osobami, bo tak jest najtaniej, oplaty sa niewielkie i reszta na jedzenie i nawet ci zostanie, chyba ze jestes ksiezniczka rozpieszczona i musisz miec na markowe ciuszki, kosmetyki i imprezy😴

Gość gość
Zalezy za ile wynajmiesz pokoj, ale ciezko bedzie. Dlaczego za 1000?

Da się, jeśli jesteś w stanie dzielić z kimś mieszkanie, a nawet pokój. Bo to własnie to pożera najwięcej pieniędzy.

Gość gość
Buahahaha, niby co jej zostanie???

Gość oczywiscie ze mozna
za 300-500 zl mozna w warszawie bez problemu wynajac pokoj, spokojnie za 1 tys starczy jeszcze na reszte potrzebnych rzeczy do zycia, pani ksiezniczko, trzeba byc tylko troche rozgarnietym i dostosowac sie do warunkow

Gość gość
w pl sie nie da albo u szwabow czy brytoli na luzie za najnizsza krajowa. Mam cicha nadzieje ze wkrotce wybuchnie wojna a pl zostanie zmieciona z pow ziemi.

Gość oczywiscie ze mozna
ale dzisiejsze laski sa tak nieporadne i wygodne ze cale zycie chcialyby na garnuszku mamusi siedziec a potem znalezc sobie sponsora, ktory bedzie je utrzymywal po mamusi, zeby ich standard wygodnego zycia do jakiego zostaly przyzwyczajone w dziecinstwie nie spadl na nizszy😴

Gość oczywiscie ze mozna
jeszcze niech napisze, ze za daleko i bedzie O MOJ BOZE musiala dojezdzac 😴

Gość oczywiscie ze mozna
problem kolezanki rozwiazalismy, dlatego mozna uznac temat za zamkniety;) powodzenia

"za 300-500 zl mozna w warszawie bez problemu wynajac pokoj," 1 za tyle to sobie możesz "wynająć" co najwyżej miejsce na namiot w ogródku u warszawiaka :D 1 autorko, jedyne co może cię uratować, to stancja u jakiejś starszej pani, ale i tak moim zdaniem będziesz ostro przymierała głodem przy dzisiejszych cenach :o 1 ale skoro zarabiasz takie grosze jak na najgorszej pipidówie, to jaki jest sens mieszkać w najdroższym mieście w polsce? nie rozumiem tego.

Gość gość
Dlaczego za 1000 ? NIE MAM WIECEJ ! Musiałam rzucic studia dzienne a wlasciwie to mnie wywalili, poszłam na zaoczne, znalazłam prace ale nie mam zadnego wykształcenia tylko glupią mature, zadnego doswiadczenia. Pracowalam 2 miesiace na produkcji ale to byla praca tymczasowa bo stali pracownicy poszli na urlopy i byla rozbudowa zakladu. Teraz mam beznadziejną prace za marne grosze, ok 1000-1400max ,zalezy jaki miesiąc. Do konca lipca mam lokum a potem ? Do domu nie wroce, rodzice mi nie dadza bo sami nie mają.

Gość gość
jezyki znasz? szukaj innej pracy, nawet jak kelnerka czy sprzedawca zarobisz wiecej

Gość gość
Nie rozsmieszajcie mnie, za 1000zł to mozna zyc ale jak dziad. za 300-500 zł to mozna wynając jakąs nore a nie pokoj, dziure w starej kamienicy, rozwalającym sie domku albo składzik w bloku. Jedyne wyjscie to faktycznie pokoj u jakiejs emerytki i ewentualnie pomogac jej w zakupach czy sprzataniu albo zwykla rozmowa, zalezy na kogo sie trafi. Moze poszukaj innej pracy, nawet jako barmanka czy kelnerka jesli jestes w miare ladna, zarobisz wiecej

Gość gość
kto wynajmie pokoj za 300 zl? litosci. tyle to kosztuje woda i prąd jakie zużyjesz przez miesiąc, szczegolnie jesli codziennie bierzesz prysznic i siedzisz przed laptopem. Dobry żart...

Gość gość
za 300zł to mogą ci garaż wynająć

Gość gość
W warszawie spokojnie można znaleźc ofertę współdzielenia pokoju za 300 - 400 zł +opłaty. Przecież to normalna cena za przeciętny dwuosobowy pokój. Do niedawna wynajmowałam z chłopakiem ponad 20 m pokój, wyremontowany, umeblowany za 800 zl czyli po 400 zł/osoba.

Gość gość
za taka kase to na wsi sie utrzymasz rachunki razem wyniosa cie 100 zl ! W miescie nie masz szans rachunki wyniosly by cie 1000 zl ! A jeszcze musisz miec na bilet na autobus , kosmetyki , srodki czystosci i jedzenie ! Mysle ze minimum samemu utrzymywac sie to 2000 zl na reke :)

Gość gość
no więc właśnie, 300-400 zł PLUS OPLATY, czyli wyjdzie jakies 700 zl.

Gość gość
a co ona będzie sama opłacać rachunki innych lokatorów? O czym ty gościu mówisz? Przez 5 lat mieszkałam w wynajmowanych pokojach w warszawie i nigdy nie płaciłam rachunków większych niż 100 zł miesięcznie, wliczając juz w to internet. A nie mieszkałam w żadnych 10 osobowych barakach tylko normalnych, zadbanych mieszkaniach z max 3 lokatorami.

Gość gość
gdzie ty te 100 zl w miescie za rachunki placilas ! W duzych miastach 1000 zl wychodza oplaty ! jak pisalem wyzej za 100 zl to na wsi mozesz mieszkac i to w jakiejs budzie pod lasem :P