Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

5 lat temu zabiłam człowieka :(

Polecane posty

Gość gość

Był u mnie mój były chłopak który pokłócił się ze swoją dziewczyną - byliśmy dobrymi znajomymi po tym jak się rozstaliśmy a mój brat był jego przyjacielem więc przyjechał do niego porozmawiać. Ja go kochałam strasznie. Zostawił telefon na wierzchu, widziałam jak dzwoni jego dziewczyna, potem napisała jego dziewczyna. Odczytałam tego smsa, że czeka na niego w jego domu bo przyjechała. Odpisałam za niego że on nie widzi przyszłości i to kończy. Skasowałam zaraz tego smsa którego wysłałam i tego który przyszedł. Jak jego dziewczyna wracała zdenerwowana od niego z domu...miała wypadem - uderzyłą w drzwego. Jego mama mówiła że byłą strasznie zdenerwowana jak wychodziłą od nich.Od 3 lat jestem z nim ale nie chce mu o tym mowic. Ale sie sie troszke czuje.

Gość A co to jest
A co to jest "drzwego"?

Gość gość
TROLLLL, jakiś czas temu był bardzo podobny temat ale troszkę inna historia.

Gość Stara rura 1940
To już druga twoja prowokacja, zmieniłaś tylko nieistotne detale ty j****a psycholko :O HRRRR TFUUUUU!!! :o

Gość polosek
Piszesz tak nie poprawnie gramatycznie ,że dopiero za drugim razem zrozumiałem co napisałaś i o co ci chodzi ty chyba nie pochodzisz z poolski