Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak sobie wypełnic wolny czas nie majac znajomych?

Polecane posty

Gość gość

jak sobie radzic z ogarniajaca nuda i pustka, by nie skonczyc pod koniec wakacji z poczuciem, ze 3 miesiace marnowalo sie czas na siedzenie przed kompem i zarcie? Czy ktos ma podobnie?

Gość gość
może czytanie książek?

Gość tak ja mam tak
szukam pracy, ale jak narazie to ciężko mi idzie. I w sumie siedzenie przed kompem, edna wielka pustka. Może nie tak całkiem nie mam znajomych. Ale nie tu gdzie teraz jestem. Więc pisze sms do niektórych. Ale jest cięzo bez ludzi. Jak na odludziu.

Gość gość
Książki, filmy, gry, jedzenie wafelków

Gość gość
książki filmy zaległości w sprzątaniu ;) (e... może jutro) rozmyślanie o nim

Gość gość
3 miesiace. pewnie jestes maturzystka lub studentka. czytaj, zaloze sie, ze nie czytalas edgara allana poe czy kafki. nadrob zaleglosci z literatury, filmu (bergman, tarkowski), zeby nie byc prostaczka

Gość gość
Znajdz sobie jakas pasje lub hobby ktora da ci regularne zajecie i rowniez kontakty z ludzmi. Rozejrzyj sie za wolontariatem - moze lokalne schronisko psow potrzebuje chetnego do pomocy przy zwierzakach? Lub panstwowy dom starcow - mozesz poswiecic pare chwil w tygodniu dla samotnych starszych osob? Masz wolny czas zrob cos pozytecznego dla swojego otoczenia.

Gość gość
Mi najbardziej brakuje faceta :(

Gość gość
ja tez siedze w domu i sie nudze, co robie? pisze mgr, masowo sciagam filmy i je ogladam, chodze na rower,rolki, dlugie spacery z psem, od czasu do czasu ze znajomymi jade w gory , ale i tak mi sie nudzi

Gość gość
zalosne darmozjady

Gość gość
można zmienić swoje życie poprzez systematyczną pracę w wolnym czasie.można zacząć uprawiać jakiś sport,trenować uwagę,wprowadzić nowe nawyki żywieniowe,uczyć się języka... generalnie wyznaczyć sobie cel i do niego dążyć dla frajdy rzecz jasna