Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co byście pomyślały o takim facecie i w jaki sposób byście go olały?

Polecane posty

Gość gość

1. wiedział,że ide na rozmowe o prace : - i jak ? - nie dostałam... -"nie chcieli cię. " 2. ogląda moje fotki na fb -" wszystkie z ręki " (ani jedna nie była z ręki) nagle widzi jedną fotkę na której stoi to mówi "a to co za akcja?" 3. mówię,że idę sobie robić fotki (tak dla jaj) , a on - "to z Ciebie taka niespełniona modelka" (to miał byc zart? ale koles jest mega sztywny_ a potem pisze mi "nie moge znalezc Cie na fb..." odpisałybyscie mu na przyklad tekst "a co? chcesz miec niespełnioną modelkę w znajomych?" czy po prostu już byście mu nie pisały nic? ] aha dodam,też że zaczęłam ziewać na spotkaniu i on zaczął ziewać jeszcze bardziej i nie puszczał mnie przodem (pierwszy raz trafilam na takiego prostaka ;( )

Gość gość
Nie wiem co o nim myślę, ale o tobie myślę, że jesteś jakaś upośledzona, bo nic nie rozumiem z tego co napisałaś w punkcie 2 :O

Gość gość
na fotce nr 2 stoję :D więc nie możliwe żebym robiła z ręki,w ddoatku fota jest 100% pro hahha smieszy mnie ten koles, sam nic nie osiagnal, nie ma pasji, ja mam duze powodzenie i nie wiem po co dalam mu w ogole szanse widze,że to typ kktóry by tylko gnoił drugą osobę i zero wsparcia oraz normalności, ocenianie itp.

Gość shiska
Myślę,że nie wiem o co Ci chodzi, ile ty masz lat?Olewanie polega na nic nie robieniu, więc jakich ty chcesz sposobów?

Gość gość
hehe śmieszny kolo.można se jaja porobić. wspólne ziewanie na randce-uroczo hehe prawie się z nim przespałaś

Gość gość
weź go zablokuj na fb i już po problemie

Gość gość
dobra to oleję go ;)

Gość gość
niee :D on mnie nie znalazł na fb a chciał dodać ;D skoro uważa,że jestem taka beznadziejna to po co mu ja w znajomych? mowie Wam tylu facetow juz poznalam ale takiego to jeszcze nie! robi mega złe wrażenie, zachowuje sie jakbym byla idiotką, mówi mi banały jako ciekawostki (np.że Japończycy lubią muzykę klasyczną i Chopina!) uważa się za ciacho i inteligentna :O

Gość adfdsdfsdfs
Przestań sobie robić fotki z ręki i dawać na portale społecznościowe to strasznie głupie jest. Zazwyczaj straszne pustaki robią sobie fotki z reki i wstawiają na FB więc jeśli olejesz faceta to zrobisz mu przysługę.

Gość gość
widzę,że tu równie bystrzy ludzie :D :D NIE MIAŁAM FOTEK Z RĘKI~~~~~~~~ coś mu sie przywidziało, chyba chciał mi pocisnąć, ale na szczęście samoocena mi rośnie gdy sptoykam takich typów ;p NIE MAM ANI JEDNEJ FOTKI DO LUSTA ANI Z REK!

Gość gość
on ma bardzo mały zasób słow, to pewnie jakiś kretyn :D

Gość gość
no traktuje cię jak idiotkę... ale jak ma cię traktować???

Gość marcin nastroszony
:D:D🖐️

Gość gość
zasób słownictwa nie jest miernikiem inteligencji.

Gość gość
a niby czego jest wyznacznikiem?

Gość gość
informatyk :O :O nie znam jednego fajnego informatyka! 😠 no może jednego, ale jest za to brzydki :D w kazdym razie informatycy na ogół: - aspołeczni - niewygadani - sztywni - nudni - dziecinni - często robią błędy ort albo znają mało słów - nie umieją się zachowac - brak kontaktu - niby są zainteresowani, ale za nic nie umieją poderwac kobiety :D

Gość niespełniony informatyk
A więc to tak! Specjalnie powiedziałaś, że udzielasz się na tym forum tylko po to żeby się ze mnie nabijać? Ja głupi myślałem, że nam się ułoży... wielkie dzięki :( Pozdrawiam, Marcin.

Gość gość
hahahha :D bez kitu! rok temu też jeden ktas myślał,że nam sie ułoży :D miał 195cm i przynajmniej studiował, lepiej sie z nim gadało, ale też sztywny 😭 zostane sama forever ;((

Czyli do tego jestem ktsem :(:(

Gość gość
nie podszywaj sie pod niego! :D nie jesteś ;( :D :*

Pod kogo?! To ja, Marcin :(:classic_cool: Już nie pamiętasz? :( Wczoraj spędziliśmy bardzo miłe chwile na spacerze, a Ty narzekałaś na bolące stopy i przyszłaś w japonkach :)

Gość gość
to nie było wczoraj :classic_cool: ej miałeś nie pisać tutaj takich szczegółó! 😭

A to przepraszam, ostatnio spędziłem trochę czasu na programowaniu i straciłem rachubę :classic_cool: Jakich szczegółów? :D To ogólnodostępne fakty! :classic_cool: