Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy isnieja naprawde obiektywnie przystojni i zdrowi psych. prawiczkowie ?

Polecane posty

Gość gość

szczerze jak sadzicie, pomijajac kafe, bo tu normalnych nie ma

Gość gość
no tak brzydki prawiczek to scierwo ale przystojny to juz nie ! ogarnijcie sie kobiety i mowcie wprost ze tu nie o prawictwo chodzi tylko o wyglad !

Gość gość
Są ale wydaje mi się, że są orientacji aseksualnej więc i tak raczej nie dla was. Sam jestem takim przystojnym i zdrowym psychicznie prawiczkiem i asem w jednym.

Gość gość
nie wiem o co chodzi innym kobietom, mi chodzi o to, zeby podobal mi sie chlopak, pociagal mnie i jednoczesnie byl czysy, porzadny, ktory nie puszczal sie jak jego rowiesnicy i na dodatek nie ma chorych wymagan i nie jest zakompleksiony i zrzedzacy

Gość ;).
Tak

Gość gość
Czyli tylko przystojny prawiczek spelnia twoje wymagania ! Nie roznisz sie niczym od wszystkich kobiet !

Gość gość
Marne prowo! Kobieta chcąca prawiczka śmiechu warte. Tu każda kobieta od razu wyzywa każdego faceta, który jest prawiczkiem.

Gość gość
brzydkiego mialabym chciec ?

Gość gość84
A dlaczego nie? Niektórym starcza to, że kobieta da im d**y, inni wymagają więcej, np. uczucia, wzajemnego zrozumienia. Spotkać odpowiednią kobietę, a nie tylko taką, z którą można sobie "pobyć" jest coraz trudniej. Jak do tego ktoś ma co robić w życiu to nagle może okazać się, że nie miała kiedy poznać kogoś fajnego. Powody są różne.