Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chodzicie z dziecmi na baseny miejskie?

Polecane posty

Gość gość

j.w

Gość buraku
nie, mamy swoj mega basen w ogrodzie:P

Gość gość
Ja chodzę. córka ( 2,5 l) . Basen odkryty wstęp kosztuje 3.30 zł za. cały dzień.

Gość nigdy wiecej!!!!
nie, bo tam skupisko bakterii i innego syfu, ludzie rozne dziadostwo zniosa,ze i chlor nie pomoze, nabawialam sie tam grzybicy i nigdy wiecej

Gość gość
fujj ja nie chodzę ,ale chodzę na basen po starszego syna bo to obowiązkowe zajęcia szkolne i dziwie się jeszcze że on grzyba jeszcze nie dostał ,bo dzieciaki mojej koleżanki na basenie dostały choroby skóry .

Gość "masakra "
Jak to jest ze kiedyś wszystkie dzieci z osiedla chodziły na basen miejski i było dobrze ? nikt się nie pochorował a ile było radości ,śmiechu, zabawy :) a teraz matki widza wszędzie bakterie ,zarazki ...masakra

Gość gość
Bo teraz kur..wa nikt nie sprząta ,moja sąsiadka "sprząta " na basenie ,idę patrze stoi kopci przed wejściem z dwoma innymi ,idę za parę godzin stoi .Pytam się jej czy ty coś tam w ogóle robisz ,ona na to no co ty maszyną po korytarzu przejedziemy i w d***e i to sama na pozostałych obiektach ,ja mam w d***e ,woda nie zmieniana od xxxxxx,to one też nie sprzątają ,więc jak takie coś usłyszysz i masz świadomość to ci się odechciewa .I dlatego z małym nie chodzę.