Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AdolfinKKaaa

Czy wy też mieszkacie na kupie? JAK WAM Z TYM JEST?

Polecane posty

Gość AdolfinKKaaa

Ja mam już dosc takiego życia.... Miało ono wyglądac zupełnie inaczej, a teraz to już jest po ptakach. Mieszkam z narzeczonym i z moją siostrą i jej facetem. Moja siostra miała sie wyprowadzic do chłopaka, mieli mieszkac razem bo jej facet ma własne mieszkanie. A my mielismy zostac. A jednak siostra nie wyprowadza się! Wiem wiem co napiszecie, że nie mam prawa jej wygonic, że jakbym była taka zaradna to sama bym coś znalazła, wynajęła.... ale z drugiej strony dlaczego ja mam się wynosic, skoro nie mam nawet gdzie, a siostra z facetem mają mieszkanie? Jej jest tak wygodnie bo nie musi sprzatac sama całego domu, gotowac, płacic sama za rachunki.... ale mnie to życie już dobija, Zawsze miałam z nią dobry kontakt, ale jest coraz gorzej. Wiadomo, każda z nas chciała by byc juz na swoim. Ona ciągle mi dogryza, ciągle się z nią użeram, cały czas są sprzeczki, kto ma sprzątac, kto ma gotowac, kto więcej zrobił, kto więcej kupił.... masakra! miałam z narzeczonym remontowac mieszkanie, bo już łazienka z kuchnią sypią się, ale właściwie dlaczego mam remontowac coś, co zaraz mi zniszczą? bo niczego nie szanują.... Czy wy też jesteście w takiej sytuacji???

Nie zazdroszczę Ci, naprawdę. Ja mieszkam sama w mieszkaniu, Nie mam rodzeństwa, ani faceta.

Gość AdolfinKKaaa
Może mogłabym się do ciebie wprowadzić z narzeczonym?

Gość AdolfinKKaaa
ale masz fajnie.... mnie to już nawet życ się nie chce z tego powodu! nic mnie nie cieszy. rano musze dzielic z nią łazienke, wieczorem też, jej facet tez jest jakiś nierozgarnięty. mam takie dziwne poczucie jakbym nie była u siebie! nie raz tak drażni mnie jej wygląd i zachowanie że jak tylko wróci do domu to zaszywam się w swoim pokoju i wychodze z niego jak muszę, bo ona panoszy się po domu, nie mam ochoty z nią mijac się w kuchni, wiecznie kiedy tam ide to ona tez tam jest... mam już dośc takiego życia, naprawde

Gość gość
wiesz dlaczego to ty masz sie wyprowadzic? dla swojego swietego spokoju ;-) z takim rozumowaniem zawsze bedziecie razem. My choc mielibysmy jesc sam chleb z maslem nie zamieszkalibysmy z rodzina w zyciu! Taka sytuacja byla,ze nie mielismy prawie na jedzenie alw prywatnosc jest naszym priorytetem

Gość gość
a co sie dzieje z siostry faceta mieszkaniem? wynajmuja je? czy stoi puste? jesli wynajmuja,to znaczy, ze wola kase miec z niego i mieszkac w kupie:)