Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niby taka bieda

ILE KASY W TYM ROKU PRZEZNACZYLIŚCIE NA WAKACJE?

Polecane posty

Gość niby taka bieda

raz zakładacie tematy,ze bieda i nie stac was na wakacje, jak temat o wkacjach to raptek mazda wyjzdza, jak to jest wkońcu?

Gość gość
ja nigdy nie pisalam,ze u mnie bieda i jadę na wakacje (juz w ten czwartek:P) i przenaczylismy łącznie 20 tys/2tyg/3 os

Gość anka z pomorskiego
my 10tys, beda to najslabsze wakacje od lat, bo chcemy szybciej kredyt splacic

Gość gość
ja nie jade nigdzie, bo mnie nie stac

Gość Betti31
my robimy objazdowke po Europie wiec nie wiem ile pojdzie, z kartą jade nie z gotowką:D

Gość gość
Nie wiem jeszcze. Nigdy nie przeznczam jakiejś konkretnej kwoty. Po prostu mam kartę i wypłacam ile mi potrzeba czy płacę po prostu rachunek. Liczę ze w dwóch wypłatach się zmieścimy.

Gość my mamy odlozone 3 tys
nad morze na Tydzień, mam nadzieje,ze starczy na wszystko, paliwo, domek, jedzenie i atrakcje dla dzieci

Gość gość
ja tak wyjdzie zapewne do 14-15 tys. miesiąc w azji

Gość cos okolo 15 tys pojdzie
wycieczka juz oplacona+ trochę ze sobą

Gość 6tys
:)

Gość gość
niby taka bieda raz zakładacie tematy,ze bieda i nie stac was na wakacje, jak temat o wkacjach to raptek mazda wyjzdza, jak to jest wkońcu? chyba za krotko tu jestes :P ma kafe kazdy ma domy za 500 tys. wakacje za 20 tys. samochody za 200 tys. i super zayebiste zycie uslane rozami. piekni i mlodzi :D:D :D

Gość gość
0 zł , kolejny rok z rzędu bez wakacji :(

Gość gość
4 tys zł i mam zawsze z***biste wakacje za granicą dlatego nie wiem co ludzie z kasą robią skoro tak dużo jej przeznaczają w dodatku jadą i nudzą się jak mopsy :D kwestia ludzi a nie kasy .....recepta na udany urlop ;)

[zgłoś do usunięcia] gość niby taka bieda raz zakładacie tematy,ze bieda i nie stac was na wakacje, jak temat o wkacjach to raptek mazda wyjzdza, jak to jest wkońcu? chyba za krotko tu jestes ma kafe kazdy ma domy za 500 tys. wakacje za 20 tys. samochody za 200 tys. i super zayebiste zycie uslane rozami. piekni i mlodzi xxxxxxxxxxxxxx no przykro mi bardzo,ze masz nędzne zycie, ale nie kazdy takie ma:D 20tyś na wakacje to zaden szał:D dom za 500tys - tez bez rewelacji, moju jest drozszy:D 200tysiecy na auto?-chyba ze jakies slabej marki, jesli piszemy o nowym widzisz jak malo wiesz o luksusowym zyciu :D

Gość tez nie rozumiem
ze niby 20 tysiecy to duzo na wakacje:D, to minimum jesli chce sie miec hotel 5* z pokojem o podwyzszonym standardzie w fajnym miejscu (typu Hiszpania)i nad samym morzem :D no ale zapomnialam,ze amuski z kafe wola kwatery z kuchnia, same robia jedzenie bo taniej:D i jedna lazienka na kilka rodzin:d i to sa dopiero wczasy:D

Gość gość
hehe też miałam hotel o podwyższonym standardzie w Hiszpanii że karaluch mi z lodówki wyszedł ,ale to było kupę lat temu człowiek był młody ,miał w d***e ,teraz bym awanturę zrobiła ,ale widok był i plaża po nosem ,fajne czasy.

Gość tez nie rozumiem
no wiem... bylismy 4x w Hiszpanii i jakos nam sie zadne robactwo nie trafilo:D za to znajomym w najtanszym pokoju owszem:D a... i nie wiem co Ty nazywasz podwyzszonym standardem:D moze pokoj na pietrze:D bo dla mnie to dwupzoiomowy pokoj z oddzielna sypialnią, jaccuzi w pokoju, w lazience wanna i kabina itp.

Gość jesli chodzi o Hiszpanię
to faktycznie 20-25 tys w sezonie idzie, tyle wydaliśmy w tamtym roku(24tys), 2 tyg 3 osoby, ale super hotel i udogodnienia

Gość jedziemy w gory i mysle
ze w 7-8 tysiącach sie wyrobimy

Gość nic, nigdzie nie jade
nie mam pieniedzy ani urlopu

otoz kto, kto jeżdzi na dobre wczasy to wie ile one kosztują:P ale dla niektorych liczy sie aby sie tylko gdziekolwiek wybrac i jak najnizszym kosztem

Gość gość
My przeznaczylismy ok 10tys za dwójkę dorosłych plus dziecko ( nie ma 2 lat). Jak bedzie zobaczymy. Aha lecimy z jukeja.

Gość gość
Ja tam latał zawsze po sezonie albo przed. Hiszpania zawsze ciepła więc jest ok. Lato w pl gorące więc bez sensu wydawać kupę kasy zeby lecieć w miejsce gdzies gdzie jest gorąco. Na hotel wydaje zawsze najmniej tzn biorę najgorszy. I tak tam tylko śpię i tyle. Resztę to albo nad basenem albo nad morzem. No i to tyle. Tanim kosztem a mam wszystko. I nie potrzeba mi 5 gwiazdek:)))

Gość gość
Ja już po urlopie więc wydaliśmy 6400, tygodniowe wczasy w Turcji i 700 euro kieszonkowego (2 os dorosłe i dziecko 7lat). Było wspaniale:)

U mnie poszly trzy zera , chociaz w wiekszosci czasu spalismy u rodziny bezplatnie ,no ale jeszcze sie tu i owo pojechalo wiec wydatek dalo sie odczuc

Gość Cacacaca
Nie no serio jak to slucham to nie moge ,ktos tu dobrze napisal taka beda , kryzys , bezrobocie a wy tyle kasy na wakacje wydajecie . Nie wiem ile zrabiacie ale napewno nie srednia krajowa . Zeby wydac 20 tys na wakacje moj ojciec zarabia chyba 25 tys na rok wiec jak wy to robicie ? Jedna osoba robi caly rok na wakacje a droga zywi rodzine?

Gość gość
300zł na 5-7 dni na 2 osoby. Jedziemy na wieś do mojego faceta pomóc jego mamie w ogródku. Na więcej nas nie stać/

Gość gość
3400 Bułgaria 7dni samolotem 4 os :) własna organizacja, niczego sobie nie odmawialiśmy

Gość gość
do cacacaca xxxxxxxxxxxx wiesz my miesiecznie zarabiamy tyle ile kosztuja dobre wakacje:), ale mamy 2 firmy, pomysl troszke czasem zanim cos glupiego napiszesz:P

Gość gosciowka11_11
jakies 1500 euro (podroz samochodem, noclegi, wyzywienie i wycieczki statkiem czy motorowka): 15 dni na kampingu w Chorwacji, na wyspie Rab, w namiocie, stolowanie w konobach i restauracjach, niczego sobie nie odmawialismy, 2 doroslych i dziecko 2 lata. Kamping przy samym morzu, 3 gwiazdki, czyli standard ok. Za rok powtorka, a w miedzy czasie tez jakis jeszcze krotki urlop :-) Uwielbiam namiotowe zycie!