Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niby taka bieda

ILE KASY W TYM ROKU PRZEZNACZYLIŚCIE NA WAKACJE?

Polecane posty

Gość gość
podróż samochodem nad bałtyk koszt ok 400 zł w obie strony na miejscu nakarmi tesciowa ;( ;( ;(

Gość duzo przeznaczylam
bez sensu podawanie kwot, bo zaraz beda pytania na co ja wydam tyle kasy:D moja kasa wydam ile chce i gdzie chcę:D na wakacje nigdy nie zaluje pieniędzy, wkoncu jeżdże tylko 2x w roku:D

Gość gość
ja 6 dni w ośrodku na Mazurach w domku kempingowym - warunki dobre, czysto, aneks kuchenny, łazienka ... 200 za dobę, więc 1200 za noclegi, paliwo na dojazd plus kasa na żarcie i przyjemności. Ile? nie wiem, zależy od wszystkiego, głównie od tego, na co ma się ochotę. Ale myślę, że spokojnie w 2500 max się zmieścimy ze wszystkim.

Gość gość
cos okolo 15 tys

Gość gość
cos okolo 15 tys

Gość gość
cos okolo 15 tys

Gość gość
25 tyś w polsce- porażka, będąć na zagranicznych wakcjach w pokoju hotelowym okolo 25metrów z tarasem, dwoma basenami, jedzeniem jakim mi sie tylko zamarzy, temp. od 26 do 50 stopni, atrakcjami takimi jak pływanie jachtami, nurkowanie, etc. zamkneliśmy sie w 10 tysiącach- za 2 osoby, a nie żałowalismy sobie niczego

Gość Kocham wakacje
Za prawie 3 tygodnie wakacji/3os., samodzielnie zorganizowanych, objazdowo-wypoczynkowych (własny samochód + 3 promy/ noclegi to hotele 3-4* i kemping 4*) zapłaciliśmy ciut ponad 8tys. Patrząc na wczasy zorganizowane przez biuro podróży za to samo zapłacilibyśmy jakieś 15tys. Tak więc polecam samodzielną organizację

Gość gość
My ok 6-7#tys. Grecja Kos dla 2os+3ldziecko.

Gość redy
U mnie było krucho, więc zostałam w Polsce. Razem ze znajomymi jeździliśmy po Wielkopolsce i nieco się zdziwiłam. O dziwo, noclegi w Licheniu wyszły nam najmniej, a to w końcu taka komercha. Mieszkaliśmy w Domu Noclegowym Anna (http://annadomnoclegowy.pl). Było tanio, blisko wszędzie i wygodnie. Byłam pod wrażeniem, bo płaci się praktycznie tyle samo co za kiepskie schroniska... Pewnie ja sama zamknęłam się w 500zł.

Gość gość
9 noclegów nad morzem 3 tys.

Gość gość takaona
10 tyś wczasy w Turcji (1tydz.)

Gość mamaspiacejdziewzynki
my bylismy 12 dni nad morzem polskim - poszło nam ok 2 tys. Potem jeszcze 5 nocy w paryzu - koszt to ok 2000 zł (lot + noclegi + jedzenie). Nad morzemy bylam z mezem i rocznym dzieckiem, w Paryzu tylko z mezem. i widac, ze mozna nie tak drogo i fajnie:) My przynajmniej jestesmy zadowoleni!