Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość akamonika

wmawia mi że go nie kocham

Polecane posty

Gość akamonika

mój chłopak od ok pół roku gdy troszkę sobie wypije wmawia mi że go nie kocham i że mi na nim nie zależy. Najgorsze jest to że wpada wtedy w lekka histerie(nie płacze nie krzyczy tylko nic do niego nie dociera co mówię). Zaczyna mnie to naprawdę męczyć ponieważ po większości imprez obraża się na mnie i pocieszam go i tlumacze nieraz po dwie, trzy godziny.. w kółko to samo. Macie może jakaś dobrą radę co mogę wtedy zrobic żeby się tak nie zachowywal? Może ktoś też spotkal się z taką sytuacją. .

Gość akamonika
Dodam, że raczej nie ma powodów żeby się obrażać..

Gość katjakrist
Mam dokładnie to samo. Tyle,że chłopak wmawia mi wtedy gdy to JA się napiję. Że ja jestem szczęśliwsza gdy popijam z koleżanką niżeli spędzam z nim czas,mimo,że jest całkiem inaczej. Kocham go całym sercem,jest dla mnie całym światem,lecz on ciągle mi wmawia,że ja go nie kocham. Też nie wiem jak to odebrać,w ogóle nie mam pojęcia.

Gość gość
no co to z tym no na serozne no w********ic chyba latwo te sprawe o a jakze kazdy facet penisem pomacha 333 www.youtube.com/watch?v=_3Ml9TpYjcU

Gość gość
Mój ex też mi to wmawiał, choć to nieprawda była. Aż w końcu go zostawiłam bo nie wytrzymalam stale tych wydumanych pretensji o nic