Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy roczniak może chodzić w takich butkach ??????

Polecane posty

Gość gość
Noga mu się nieziemsko spoci ,to tania guma ,nie kupuj mu takich butów tym bardziej teraz w lato bo tragedia dla stopy ,po za tym but miękki będzie sie koślawić to są buty dobre na wf a nie do chodzenia ,Cena też jakaś kosmiczna bo w ccc są tańsze . .

Gość gość
kurcze..to jakie mam mu kupić ?? :/ te,wydawały się mi ok, a nie chcę wywalać 70zł na butki,które bedzie nosił 2msc

Gość gość
Ale on zaczął pewnie niedawno chodzić czy tak? To nie może mieć takich trampek ,już lepiej jak ma mieć takie to żeby wcale nie miał żadnych ,Moje dziecko miało około roku i zaczął chodził i kupiłam za więcej niż 70 zł zimówki i też na chwilę ale on chciał chodzić więc w byle gównie nie powinien ,idź do ccc do deichmana teraz są jakieś przeceny kup mu usztywniane najlepiej skórzane buty ,z deichmana mają chyba elefanten czy jakoś tak .

Gość gość
Używki owszem ale od dziecka nie chodzącego ,nie kupuj używanych bo nie masz pewności jak ta noga się układała jak wkładka wewnątrz się ugnieciona .

Gość gość
chyba kurcze macie racje... taa jak zaczął chodzik wczesną wiosną kupiłam mu emele za 150zł (!) :/ teraz ma już 16msc i myślałam,że "mozna" tańsze :P

Gość gość
chyba żartujesz?????!!!!!!!!!! buciki w ccc widziałas ty kiedyś na oczy ??? chyba już lepsze jak kupi te za 15zł niż za 49zł sztywne jak cholera z ccc:/

Gość gość
nie no oczywiście można tańsze ale nie gumowe na lato bo biedak nogi odparzy .

Gość gość
nie widziałam z ccc bo nie kupuje tam ,ale dziewczyny chwalą lasocki kids i tyle dzieci chodzi w butach z ccc ,a ja za to kupiłam w zeszłym roku jako drugie sandałki z deichmana i mały nosi je i w tym roku i są super i nie były drogie bo kosztowały 99zł ale skóra i nóżka się nie poci naprawdę dobrze wykonany but .