Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy jestem w ciązy

jakie jest prawdopodobienstwo że jestem w ciązy?

Polecane posty

Gość czy jestem w ciązy

robiłam to z chłopakiem 11,19,22 dnia cyku , stosunek był przerywany , jednak zawsze jest prawdopodobienstwo , wg was na ile procent (%)?

Gość gość
Spadaj już było pisane że nie chcemy tutaj takich głupich tematów

Gość gość
niuniu prawdopodobieństwo jest zawsze duże w każdym dniu cyklu. Zrób test będziesz wiedziała. A jeżeli nie chcesz jeszcze zakładać rodziny po prostu się zabezpieczaj.

Gość czy jestem w ciązy
wiem o tym , ale stało sie , testu narazie nie zrobie bo jeszcez nie byłoby wiadomo, jakie jest prawdopodobienstwo?

Gość czy jestem w ciązy
naprawde nikt nie wie?

Gość czy jestem w ciązy
???????????????????

Gość gość
A skąd ktokolwiek miałby to wiedzieć? Nie wiadomo jak długie masz cykle -czyli czy to były dni płodne czy nie. Poza tym trudno powiedzieć czy chłopak wycofał sie w porę czy też może coś wypłynęło. Za dużo niewiadomych nie da wyniku nawet w matematyce a co dopiero w życiu. rozumiem że jesteś przygotowana na ewentualną ciążę skoro jedziesz na przerywanym.

Gość czy jestem w ciązy
jestem przygotowana ,moje cykle są regularne 28 dni , podałam dni cyku w których odbył sie stosunek przerywany

Gość gość
99% raczej ciąża, za ile miesiączka?

Gość gość
Proszę bardzo tu masz wyliczone prawdopodobieństwo ciązy w zależności od tego ile dni przed owulacją było współżycie. http://americanpregnancy.org/wp-content/uploads/2013/01/propblty-graph450.jpg Weź po uwagę że to dla pełnego wytrysku. Ale czasem niestety i jeden raz wystarczy. Nie można wiele powiedzieć. To jak rosyjska ruletka -jeden jedzie na przerywanym lata i nic a inny raz i ciąża.

Gość czy jestem w ciązy
wytrysk nie był wewnątrz , tylko na zewnątrz , wydaje mi sie że wie co robił , specjalnie przecież by mi dziecka nie zrobił

Gość czy jestem w ciązy
okres za 15 dni

Gość gość
najpierw piszesz że stosunek był 11,19 oraz 22 dnia cyklu potem piszesz że masz regularne 28 dniowe cykle a teraz piszesz, że za 15 dni miesiączka, to ty już miałaś miesiączkę po stosunkach? nie ma to jak dobre prowo co?

Gość gość
nie jestes w ciazy, jesli byl to przerywany. Plemniki w plynie ejakulacyjnym nie sa w stanie zaplodnic.

Gość czy jestem w ciązy
tak napisałam bo to było wcześniej , skoro robiłam to 19 i 22 dnia cyklu to pużniej 28 dostałam normalnie okres bo można jeszcze mieć ,pużniej po okresie 11 dnia cyklu znowu sie kochaliśmy ,teraz czekam na 22 lipca na okres

Gość gość
Specjalnie nie ale i tak tego może nie kontrolować. Skoro okres masz mieć za 15 dni to przy 28 dniowych cyklach masz teraz 13 dzień cyklu więc o co w końcu chodzi?

Gość gość
Miałaś normalny okres więc nie ma ciąży. Dalej jedziesz na przerywanym więc po co te pytania o ciążę? Chcesz jej w końcu czy nie a może tak lubisz ryzyko?

Gość czy jestem w ciązy
tak dziś jest 13 dien cyklu , a 2 dni temu 11 d.c współżyłam

Gość gość
wez ty analfabetko zacznij najpierw współżyć ze słownikiem ortograficznym, a dopiero potem bierz się za seks i robienie dzieci

Gość gość
hahahhha ,weżcie ogarnijcie sie ludzie dziewczyna pyta serio a wy jesteście złosliwi

Gość gość
???????????????????

Gość gapa123
nie wiem czy możliwe ale mam duży problem , 11 dnia cyklu kochałam sie z chłopakiem , stosunek przerywany , dziś powinnam dostać okres a narazie go nie ma , boje sie bo zwykle tydzien przed okresem bolały mnie piersi a teraz niccc żadnych objawów okresowych które zwykle miałam

Gość gość
na 99% ciąża, w tym śluzie co wypływa z penisa są już plemniki, a nie tylko w spermie, kto w tych czasach uprawia przerywany, nie mogłaś iść po tabsy albo gumki?

Gość gość
seks przerywany to najbardziej zawodna forma antykoncepcji bo w płynie który powstaje na skutek podniecenia się faceta może być wiecje plemników niż w samej spermie, to czy przerywacie czy nie nic nie daje - jest takie samo prawdopodobieństwo zajścia jak by skończył w tobie

Gość gapa123
pewnie zaraz mnie zbluzgacie tyylko niepotrzebnie , a ja sie bardzo boje okres powinien być dziś a go nie ma ,bóli jak przed @ też nie ma , w ciązy podobno bolą piersi jak i przed @ a tego objawu też nie ma , nie wiem co mam robić chyba zrobie test bo nie wytrzymam

Gość gość
no nie wiem jak to jest,ale ja jechalam na przerywanym pare lat i nie wpadlismy jak chcialam dziecko to zaszlam bez problemu

Gość gapa123
jak widać nie każdy ma tyle szczescia, gdybym teraz dowiedziała sie ze to ciąża byłby to koniec ,mam 17 lat moja mama wychowuje mnie samotnie ,kasy ledwo starcza , chłopak mnie nie chce prawdopodobnie ma już inną , nawet bałabym sie mu o tym powiedzeć że mnie wysmieje

Gość gapa123
doradzcie coś

Pytanie o procentowe prawdopodobieństwo ciązy jest bez sensu! :P W ciąży nie mozna byc na 25 czy 70%. Albo się jest albo nie :classic_cool: Trzeba zrobić test i tyle.

Gość gość
zrób test i daj znać