Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alfred789

Podglądają was w tajemnicy przez LCD I PLAZME!!!!

Polecane posty

Gość alfred789

Chcę wam tylko powiedzieć że osoby które was szpiegują przez internet mogą też widzieć co robicie przed kompem bo matryca waszego laptopa LCD to tak naprawdę też kamera która potrafi przesyłać obraz. X Tak że oni widzą waszą twarz i wszystko co robicie przed kompem - no i oczywiście słyszą. Mogą to być wasi sąsiedzi, ludzie z pracy, znajomi ....nawet jeśli mieszkacie od nich bardzo daleko. X X Współczesna technologia jest 50-lat do przodu od tego o czym wie całe społeczeństwo. X Tak że jak gadacie przez skype to wasz sąsiad lub znajomy może to słyszeć i wszystko widzieć bo ma wgląd na wasz pulpit i na was tzn. na to co jest przed pulpitem-czyli na was i wasz pokój. X

chodzi o to że cały wasz monitor to też kamera... ta mała kamerka nad monitorem to tylko taka zmyłka....żeby się ludzie nie domyślili że przez ekran też można.

Gość gość
"matryca waszego laptopa LCD to tak naprawdę też kamera" to wyjaśnij jak to działa

Gość gość
napisz jak jestem ubrana to ci uwierze

Gość gość
a co sąsiad widział jak latasz po pokoju z gołym siusiakiem co?

ludzie chcę was tylko ostrzec. Znam ludzi z Wrocka którzy mnie podglądają w domu mimo że mieszkam od nich ponad 500km. X Znam człowieka z Lublina który mnie podglądał przez neta - a mieszka ode mnie ponad 100km X A ja jak zostałem zatrudniony w obecnej firmie to wszyscy mnie podglądają w domu mimo że mieszkam od nich w odległości 40-100km.

Gość gość
kotek a przypadkiem nie włączyłeś su

Gość gość
masz wrażenie że wszyscy Cię podglądają czy coś jeszcze ? nie chcę Cię martwić ale może to być objaw schizofrenii

Gość gość
a skad wiesz że ludzie cię podglądali napisali w mailu czy na gg

Ty masz plazme w czaszce, masz tam gówno zamienione w ektoplazme w procesie s******lenia kory mózgowej

nie siej paniki kacapie widocznie zasłużyłeś sobie, masz wrogów :D a nie czujesz się jak gwiazda? no wiesz paparazzi itd :D

Mózg tego spermochlasta zmienił się w płynną c**jnię z dodatkiem plemni i grzybni, ale tak to jest jak sie łoi nasieniem na prawo i lewo

Gość gość
albo wie co mówi albo cierpi na Manie Przesladowczą..

Gość gość
On doskonale wie co mówi. Jesteśmy zewsząd inwigilowani. Kontrolując nas w ten sposób i patrząc na nas włącznie z tym jak wyglądamy i jaki seks uprawiamy poszerzają o nas wiedzę.To jest elementem władzy sprawowanej nad wami. Ci jacy to robią tj uczestniczą w tym mają z tego również satysfakcję seksualną.Jesteście bowiem przedmiotem służącym im do osiągania seksualnej satysfakcji.Ich narzędziem do tego.Wraz z podglądaniem idzie w parze ogromne podniecenie.