Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana za moment sama

jestem załamana - będę musiała rozstać się z narzeczonym po 8 latach związku

Polecane posty

Gość gość
Moim zdanie trwanie w związku z pijakiem jest bardziej ryzykowne niż przeprowadzka do dużego miasta

Gość załamana za moment sama
Boże.. nie ma go jeszcze. Spróbuje się położyć i zasnąć ale nie wiem czy mi się uda. A jutro do pracy ( chwilowo pracuję)

Gość gość
ja ucieklam od faceta ktory tez mial problem z alkoholem glupia myslalam ze sie zmieni heh zmienil sie ale na gorsze dochodzilo do awantur zaczelam sie go bac chcialam odejsc okazalo sie ze jestem w ciazy dalam znow szanse mialo byc ok chyba w 6ms podniosl na mnie reke, w minute sie spakowalam i juz mnie nie bylo pozniej sprawa w sadzie nie ma praw do dziecka. szkoda ze tak sie potoczylo moze gdybym ,,zwiala,, za wczasu

Gość ja mama-pomoge innym
Ludzie wy sie kuzwa zwiazkami przemiujecie ? To prosze bardzo...

Gość gość
I będziesz tak wyczekiwać w strachu zeby dziecku i tobie krzywdy nie zrobił. Bo pewnie w przyszłości chciałabyś dziecko. A po drugie mając dziecko z alkoholikiem jesteś bardzo odważna że nie powiem głupia. On pijąc ileś już lat w mózgu ma sieczkę a nie komórki mózgowe. Nawet na zdrowie dziecka powinnaś zastanowić się nad dalszym związkiem. Zamiast leżeć razem w łóżku to denerwujesz sie kiedy książę raczy wrócić i w jakim stanie. Masz 26 lat, dziewczyno nie marnuj sobie życia.