Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magda(SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS)

kopcenie faj - jak jest u was ?

Polecane posty

Gość Magda(SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS)

Napiszcie ile lat palicie i ile na dzień dzisiejszy wam idzie średnio fajek dziennie Zacznę od siebie : Płeć : kobieta Lat : 24 Kopce od : 7 lat Idzie mi dziennie : 15 fajek Miałam kilka prób rzucania ale wszystkie skończyły się porażką :(

Gość gość
Kobieta, lat 26, palę 10 lat, teraz mocno ograniczyłam między 5-10 papierosów dziennie.

Gość ktoś z forum
26 lat - raz w życiu paliłam peta. Nie spodobało mi się . Od tamtej pory nie palę! Nie lubię dymu papierosowego bo nie podoba mi się jego zapach , on mnie dusi. Ale nie mam nic przeciwko palaczom , ich wybór

Gość gość
lubię i własnie teraz palę :)

Gość gość
kobieta 24 lata pale jakies 8 lat z przerwami po rok, pol roku itp pale ok 15-20 fajek na dobe. ciagle staram sie rzucic, ale nie daje rady :o

Gość gość
nie trza bylo zaczynac

Gość gość
dziewczyna lat 17 pale od roku dziennie pol paczki

Gość Ptyś 101101110
Nigdy nie paliłem nałogowo, ale popalałem czasem na imprezach. Teraz już nie, bo moja dziewczyna nie toleruje nawet jednego "dymka". W sumie to dobrze. Nic nie tracę, nie paląc papierosów. Już nawet nie chodzi o to, że kocham moją dziewczynę i Ona jest dla mnie najważniejsza. Nawet z czysto materialistycznego puntu widzenia: ile te faje kosztują! A jak niektórzy kopcą całą paczkę dziennie, to już w ogóle ruina portfela. Ja wolę np. zaoszczędzić na egzotyczną wycieczkę lub motocykl; jeszcze się nie zdecydowałem, co bym wolał.