Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anulciaak

Zabezpieczenie pierwszy raz

Polecane posty

Gość anulciaak

Cześć!Mam na imię Anna i planuje z moim chłopakiem swój pierwszy raz. Wiem, że powstało milion postów na ten temat, jednak prosze o radę. Nie wiem jakie zabezpieczenie będzie najlepsze. Nie chcę brać tabsów( mimo, iż podobno sa baardzo skuteczne ). Słyszałam, że po nich mogą występować problemy ze zdrowiem, w przyszłości dziecko może urodzić się chore itp. Jednak czy to prawda?? Jak jest u Was? Nie wiem też co sądzić o globulkach dopochwowych, czy są one skuteczne? Poza tym, panicznie boje się, że się ją zaaplikuje, nie rozpuści się no wiecie... a np: gumka mojego faceta pęknie i kinder niespodzienka za 9 miesiecy... Moj facet na 100 % bedzie miał gume, jednak jak ja jeszcze dodatkowo moge sie zabezpieczyć? Co sądzicie o plastrach? Prosze pomózcie !!! :(

Gość gość
tabletki czy plastry to jeden ciul, tez hormony...

Gość anulciaak
kurcze, więc co moge zrobic? wlasnie przeczytałam, ze globulki pienią się i ogólnie seks wygląda w nich beznadziejnie. nie chce się truć!! Pomóżcie :(

Gość gość
sama guma wystarczy ;) bez obaw

Gość anulciaak
wiele osób tak mowi, jednak moja przyjaciolka wpadła przez gume... jej, nie wiem co robić. co sądzicie o tych dopochwowych czy na prawde sa takie dziadoskie?

Gość gość
Nie stosuj gumki na pierwszy raz.Moze peknąć przy przebijaniu cię Zależy jaką grubą bedziesz miała błonę.Jezeli chłopak nie ma doswiadczenia ,będzie błądził szukając twojej dziurki i też gumka może pęknąć.Co za uczucie dla was obojga pierwszy raz w gumce.Zastosuj tabletki lub plasterek.Naklejając plasterek będziesz wyglądać sexi.Powodzenia.

Gość gość
Gumka jak najbardziej ok, ale wydaje mi się że bezpieczniej będziesz się czuć robiąc to w dni niepłodne. Umiesz je sobie prawidłowo wyznaczać? jeśli nie to może Ci się przydać tester na ślinę. Ja mam afrodytę i mogę polecić.

Gość gość
Ja kilka razy stosowałam globulki i odradzam. Strasznie niekomfortowe uczucie przynajmniej, przynajmniej jak dla mnie..