Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Julia UK

Młode, studiujące ciężarne w UK i nie tylko....

Polecane posty

Gość Julia UK

Witajcie .We wrześniu kończę 21 lat i jestem w 31 tyg ciąży . Termin porodu mam wyliczony na 9 września ;) Jestem narzeczoną Anglika ... Chciałabym poznać inne dziewczyny , które tak jak ja oczekują dziecka będąc studentkami ;) A może znajdzie się żona bądz narzeczona Anglika by trochę po obgadywać swoich wybranków i popisać o plusach i minusach życia z obcokrajowcami ;) ? Byłoby mi miło porozmawiać o ciąży bądz o niemowlętach ze świeżo upieczonymi mamami :) Pozdrawiam i czekam na Was ;)

Gość Julia UK
przemo spadaj :D

Gość gość
A co to Anglik, kosmita???? Takie samo zycie jak z kazdym innym chlopem. Gotowanie, pranie i seks.

Gość Julia UK
Pewnie tak ;) Tylko kto nie żyje z obcokrajowcem ten nie zrozumie tej "różnicy" :) Co do prania i gotowania to również istnieje ta różnica ;) Dla Polaka to kobieta MUSI ugotować obiad i wyprać gacie a Anglik już tego nie wymaga od swojej kobiety :P

Gość gość
niestety to prawda .Polacy to najgorsi kandydaci na mężów bo wymagają a w zamian nie dają zupelnie nic .Nawet w seksie są ciency :)

Gość gość
A Anglicy to klamcy i bajkopisarze! Jak chcesz z takim żyć dobrze to musisz udawać czasami kretynke. I wiem to nie tylko z wlasnego doświadczenia. Pewnie są wyjątki...

Gość gość
wiadomo,że jest inaczej .... z Anglikiem masz lepsze pieniążki :) idziesz na socjal i na dodatek musi Ci płacić alimenty,więc wspaniale....o czym więcej tu dyskutować ???

Gość gość
hahahhaa POLACY są 'ciency' w seksie....może Ty sobie takiego wybrałaś ???więc się nie wypowiadaj :D :D :D śmiech na sali .... chyba nie spotkałaś takiego mężczyzny który Cię r****ł,a nie 'pieścił' :)

Gość gość
Anglicy są straszni! Wole Polaków. No chyba ze chodzi wam tylko o kase tak jak to któraś napisała to co innego. .. Ja chcę żeby moje dziecko miało ojca a nie sponsora. ..

Gość Julia UK
O jakim sponsorze mówisz ? Myslisz, że jestem z Anglikiem dla Jego pieniędzy? Dziwne rozumowanie :/

Gość gość
Ale przeciez Anglicy maja dopiero problemy z seksem.Wiekszosc to impotenci w bardzo mlodym wieku, dotego lubia walic konia sami niz uprawiac seks.I to nie sa moje wymysly o tym byl program w Uk.Kilka moich kolezanek ma mezow Anglikow i to podtwierdzaja.To jest podobno powazny problem na wyspach.Moze z gotowaniem jest lepiej ale dzieckiem wpelni tez bedziesz sie musiala zajac a maz ci na playstation siadzie:) Kobieta niestety musi tyrac jak facet .Bo tutaj faceci pozamieniali sie na role z kobietami NIESTETY.