Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość telebimbam

zerwał, a teraz sam zaczepia

Polecane posty

Gość telebimbam

Może wy macie wieksze doswiadczenie z facetami. jakis czas temu zerwał ze mna chlopak, bo mu się przestalo podobac w zwiazku. bylo mi ciezko, ale nie robilam histerii, cierpialam w milczeniu, tak, zeby nie dac mu tej satysfakcji. nie dzwonilam, nie pisalam. teraz od jakiegos czasu on sam mnie zagaduje na gg, pyta mnie o zdanie w jakis sprawach. z tego co widze, nie ma nowej dziewczyny. o co mu chodzi?

Gość gość
testuje grunt, albo chce sobie udowodnic ze bylo warto :classic_cool: nie przejmuj sie

Gość telebimbam
ale po jakiego.. testuje. na co, po co.

Gość miedzy wodka a zakaska
jego zapytaj, nie mnie mam ci wypisac wszystkie patologiczne reakcje jakie udalo mi sie zaobserwowac u ludzi po zerwaniach wszelakich?

Gość gość
oni tak mają, nie martw się i olej, choć wiem z doświadczenia, że takie zagrywki burzą spokój i prowokują do myślenia o eks. mój zagadywał średnio raz na tydzień, po miesiącu zaproponował jakiś wspólny wyjazd gdzieś tam, że niby bym mu pomogła w czymś tam, później znowu jakieś durne zaczepki. po 3 miesiącach dał już sobie spokój, a czy ma nową czy nie ma, nie wiem i leję na to. wytrzymaj jakoś albo powiedz wprost, żeby się odpieprzył

Gość gość
Nie wiadomo o co chodzi, powody mogą być różne - Źle mu samemu, ale absolutnie nie chce do Ciebie wrócić. Jednak się przypomina, bo jego ego źle zniesie, jak za szybko zapomnisz. Nie jesteś dla niego nic warta - Bada grunt bo przemyślał sobie i chce wrócić

Gość telebimbam
jego pytac nie mam zamiaru. fakt, burzy to moj spokoj, jestem zdezorientowana, tym bardziej, ze jeszcze cos czuje do niego. nie wiem czy takie zachowanie oznacza, ze jednak cos mu wrocilo czy chce sie pobawic moim kosztem. nie bede sie przed nim plaszczyc, dlatego pytam tutaj.