Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytam się z ciekawości???

Czy mogła byś być z niewidomym facetem?

Polecane posty

Wiesz że ja w to wierze że wszechświat jest energią, a wysyłając ku niemu fale, czyli myśli o odpowiedniej częstotliwości, otrzymamy satysfakcjonującą nas odpowiedź spełnienie naszych próśb. Podstawą jest przede wszystkim pozytywne nastawienie, wiara, że to, o co prosimy, na pewno otrzymamy.

Gość Ajala
Polecam :-) Jest naprawdę dobra.

Gość Ajala
To działa. Tylko naprawdę trzeba tego chcieć. Mnie się spełniło jedno me "życzenie".

Gość Ajala
Jest to trudne ale nie niemożliwe :)

Gość Ajala
Bardzo dziękuję - dobrej nocy i udanego dnia po obudzeniu :)

Gość dorota_abcd
pozytywne myślenie jest ważne i myślę, że tak samo ważne jest poczucie własnej wartości bez względu na to czy akurat w pracy/szkole odnosimy sukcesy czy może mamy gorszy dzień, znać swoją wartość niezależnie od stosunku jaki ma do ciebie druga osoba lub dana grupa, no i cieszyć się z małych rzeczy, doceniać drobiazgi... w sumie to dużo się o tym czyta, mówi, a w życiu jakoś nie zawsze człowiekowi udaje się do tych zasad dostosować...

Gość gość
Autorze, podziwiam Cie, jestes silny. Nie wyobrazam sobie nie widzieć, gotować z "zamknietymi oczami", sprzatac z zamknietymi oczami, robic zakupy z zamknietymi oczami....... A w snach widzisz coś?

Gość gość
byl fajby temat ale troche robisz z tego watek matrymonialny,, najpierw "dobrze" rok temu, potem lenki i dorota, kto dalej? co chwile kazesz na maila sobie pisac ze niby swodobniej; na kase nie poznasz swojej przyszlej zony,lepiej szukaj w realu. powodzenia

No niestety trochę się mylisz, nie lubię się uzewnentrzać więc przeszedłem na priw co do stwierdzenia "co chwilę każesz sobie pisać na maila" to chyba przesadzasz? Co do kasy to też coś ci się pomyliło? No ale nic...

Gość dorota_abcd
a tak od strony technicznej to gdzie Ty tak w ogóle masz maila w nicku?

Gość gościówka77
Witam:) prześledziłam ten topic i widzę autorze że mamy podobny fetysz - głos, tyle że ja nie jestem niewidoma ale poznałam kiedyś osobę niewidomą. Nie wiedziałam że nie widzi jak pierwszy raz go usłyszałam, nie zapomnę tego głosu do końca życia. Pozdrawiam.

Gość Ajala
Widzę, że zawsze komuś coś się nie spodoba. Ja sama nie miałabym ochoty na zwierzenia na forum :) To chyba powinno być oczywiste, że poznając na tym forum interesującą według nas osobę czasem chciałoby się z nią zwyczajnie porozmawiać poza forum.

Też tak myślę, z resztą jak by mój topic miał by za zadanie pomóc mi w znalezieniu partnerki na tym forum to inaczej bym go zatytułował. No ale cóż... nie przejmuje się tym i mam nadzieje że jeszcze będzie on fajnie trwał.

Gość Ajala
Myślę, że tak właśnie będzie :) Ciekawy temat i jesteś ciekawą osobą.

Gość ajala
Podaj maila to ci powiem

Gość Ajala
ta wcześniejsza wypowiedź odnośnie e-maila nie jest moja :) Aktualnie mam 30 lat :)

zastrzegłam sobie nick skoro już znalazła się osoba która pode mnie się podszywa haha

Niestety... ps teraz zastrzeżone nicki są na niebiesko :) ps2 znalazłeś już tę książkę którą Ci poleciłam?

Gość Gościówka81
Mógł byś podać mi swojego maila chciała bym ciebie poznać, nigdy nie spotkałam się z osobą niewidomą. Co wyjdzie z naszej znajomości to się okaże, może przyjaźń może miłość a może ...

Chyba dawniej czarne były ale to forum ostatnio się zmieniło co nieco :)