Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytam się z ciekawości???

Czy mogła byś być z niewidomym facetem?

Polecane posty

Jakim kto jest człowiekiem to nie świadczy czy jest osobą widzącą czy nie. Co do tego stwierdzenia że jeśli facet nie widzi to musi być z kobietą jaka nim się zainteresowała to się nie zgodzę, nigdy bym nie był z kimś kto by mi nie pasował tylko dla tego że nie widzę. nie byłem nigdy z żadną partnerką z desperacji, doskonale sobie daje radę sam i jeśli chciał bym z kimś być to tylko dla tego że było by między nami uczucie, porozumienie i dopasowanie.

Gość dorota_abcd
widzę, że znowu przegapiłam Twój e-mail ;) ciekawe jak rozwija się znajomość z kobietą o której wspominałeś, mam nadzieje, że wszystko idzie w dobrym kierunku:D pozdrawiam

Gość gość
Ja bym mogla być z facetem niewidomym pod warunkiem, ze bylby niezależny finansowo. Gdyby byl cieplym, dobrym czlowiekiem to jego niepelnosprawnosc nie mialaby dla mnie znaczenia.

Witam ponownie Cię :) U mnie jakoś tak nijako ostatnio :) Chyba zacznę od nowa czytać książkę, którą poleciłam Tobie żeby poprawić sobie humor :) A u Ciebie?

Gość gość
ty masz zonę albo dziewczynę? pewnie nikogo nie posiadasz dlatego tu przebywasz. Tu szukasz swojej wybranki tylko szczerze?

Gość TOLA BEZ GACI
To jest chyba ten niewidomy co kiedyś tu siedział, zlitowały się nad nim dziewczyny, poszły z nim do łóżka a później je zmieniał jak rękawiczki. PRECZ PRECZ!!!!!! Dziewczyny nie nabierajcie się na niego! Sama z nim spałam! ŻAŁUJE

Gość gość
Co? Zboczeniec kolejny? No panowie tak łatwiej mówić że ślepi kulawi oj tam oj tam... kobieta się nabiera współczuje a wy korzystanie!

Cześć Ajala, ja tylko na chwilkę wpadłem się przywitać. Może jutro wpadnę to popiszemy. Widzę że frustratki już próbują tworzyć historyjki, no ale nic... Za to właśnie nie lubię kafeterii i wole rozmawiać z kimś prywatnie, nie mam zamiaru się tłumaczyć po co założyłem ten topik.

Gość alechandra
Jak sobie radzisz sam? prześledzilam cały topik. FAJNIE tu serio. Jak sobie radzisz? masz dziewczyne albo kogoś kto cię wspiera?

Gość alechandra
Pisałeś też coś o dziewczynie odrzuciła cię z powodu wzroku?

Jeśli masz ochotę możemy porozmawiać via e-mail :) Do jutra zatem :)

Gość gość
Jeśli kobieta jest zdolna do miłości, to pewnie mogłaby być, jednakowoż one nie są.

Hej Autorze :) Odezwij się do mnie na @, nie wiem jak ja to zrobiłam, ale nie mam maili od Ciebie nawet w koszu ich nie znalazłam. Napisz jak masz ochotę, teraz mam trochę więcej czasu. Pozdrawiam Serdecznie:)