Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomocy

Polecane posty

Gość gość

Witam, piszę do Was z pytaniem czy to możliwe abym była w ciąży? Stosuję antykoncepcję regularnie od roku ale dzisiaj zauważyłam że na moich piersiach pojawiły się niebieskie żyły i są wypukłe. Wykonałam test ciążowy i wyszedł negatywnie mam dostać miesiączkę za ok tydzień. Boję się nie wiem co to znaczy. Współżyłam z chłopakiem i skończył we mnie był to 5 dzień stosowania antykoncepcji po okresie.

Gość gość
marne szanse .....

Gość gość
Powinnaś być dobrze zabezpieczona.To ze chłopak skończył w tobie to normalne.Tak przecież odbywają się stosunki.Kończenie w tobie powinno być zawsze.

pojawienie sie zyl to skutek uboczny zarzywania tabletek anty niestety.... ja nie tylko mam na iersich ale zaczely mi sie rowniez pojawiac na nogach oraz brzuchu choc mam dopiero 23 lata. juz rozmyslam powoli na zmianie antykoncepcji

Gość gość
Będę musiała, ale człowiek lubi sobie wkręcać i schizować !!! Już panikuję czy nie jestem w ciąży ....

Gość gość
nie panikuj. zabezpieczasz się a tabletki naprawde sa skuteczne. to moze byc efekt uboczny jak wczesniej wspomniala kolezanka. nie rpzejmuj sie jezeli zazywasz tabletki regularnie bez pominiecia to powinnas byc spokojna :)

Gość gość
Tabletki zażywam bardzo regularnie bez biegunek i wymiotów o stałej porze . Muszę iść do lekarza, biorę tabletki długo i po raz pierwszy mam takie sutki

Gość gość
Witam, dziewczyny wczoraj kochałam się z moim chłopakiem skończył we mnie i wczoraj wzięłam ostatnią tabletkę antykoncepcyjną czekam na okres. Zawsze po stosunku miałam upławy to była sperma teraz nie mam żadnych upławów. Czemu tak się dzieje? Odpowie mi ktoś ? Może to oznaczać że tabletki straciły stoją skuteczność ochrony?