Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Błąd

Polecane posty

Gość gość

Mam tak, że panixznie się boję, że popełnię jakiś błąd i nie chodzi tu o brak przecinka czy złe ż, ale taki błąd życiowy, że wybiorę złą drogę, prace, że podejmę złą decyzję i nie będzie od niej odwrotu. Że teraz jak zacznę pracować poniżej moich kwalifikacji to srracę szansę na pracę w zawodzie, że za pracę w zawodzie mam małe pieniądze, ale jak zacznę pracować trochę obok moich kwalifikacji to już nigdy nie będę robić tego o czym mażę. Że zrobię coś co będzie niezbyt udane, że będę czegoś potem żałować. Kurcze, nie wiem czy to przez ambicje, ale ciągle czuję że nie mogę wyluzować, że muszę się spinać by nikt mi nie. Mógl zarzucić, że nie osiągnełam nic. Trochę chyba ,nie to wpędza w nerwice, ale z drugiej strony dzięki temu podejmowałam sa,e dobre decyzje. Chyba potrzebuję od kogoś obcego słowa, że jest się kimś wtedy gdy jesteś fajnym człowiekiem, nie ważne co się robi zawodowo. Ciągle czuję że musĘ być najlepsza a to mnie wykańcza

Gość szkarlatna litera
skoro MUSISZ to badz a jak nie musisz tylko chcesz to idz leczyc obsesje

Gość gość
"podziękuj" rodzicom

Gość gość
Ale moi rodzice nigdy nie mieli chorych ambicji co do mnie, sama sobie w mozg to wlozylam